Батько Тимощука пояснив, чому той тренує російських футболістів

8
2
Батько Тимощука пояснив, чому той тренує російських футболістів
Батько відомого українського футболіста Анатолія Тимощука, Олександр Тимощук (на топ-фото зліва) розповів про своє власне ставлення до вкрай неоднозначного вибору сину – працевлаштування в тренерському штабі пітерського «Зеніта».

Про це пише газета "Волинь Нова".

«Мені, звичайно, важко бути об’єктивним, оскільки йдеться про мого сина. Ясно, що сприйняв новину болісно. Вважаю, що Анатолій дуже багато зробив для українського футболу і для Луцька, і це не можна перекреслити одним розчерком пера. Уже хоча б те, що він заснував у нашому обласному центрі й повністю фінансував дитячий футбольний турнір, який проводився щорічно — за «Кубок Анатолія Тимощука» змагалися не лише волинські, а й київські, білоруські, польські футболісти. Всі пам’ятають, як радісно, «на ура» зустрічали, коли привіз до міста, де народився, Кубок УЄФА (власне, тоді Анатолію було присвоєно звання «Почесний громадянин Луцька»).

Анатолій хотів працевлаштуватися в Україні на тренерську роботу. Але кожен клуб хоче тренера з ім’ям. А він був, як ми знаємо, гравцем. На рахунку Анатолія 144 зустрічі за збірну України і він за цією кількістю увійшов у десятку світових гравців, які найбільше захищали честь своєї країни. Так склалися обставини: у Санкт-Петербурзі в нього нова сім’я, житло, робота — тому він там. Знаю, що син був шокований, дізнавшись про акцію в Луцьку. Каже, якщо сесія прийме рішення і скасує почесне звання, то він змириться. Але переконаний, що нічого поганого для свого міста, для Волині не зробив. І хто знає, як буде завтра — може, за якийсь час він повернеться в Україну, патріотом якої був і є.

А відносно того, як ми маємо ставитися до непублічних українців, які працюють в Росії, то скажу одне: люди їдуть за кордон не від доброго життя. Якби вони в рідній державі мали достойний заробіток, щоб прогодувати сім’ю, то цього не було б», - розповів батько.

Нагадаємо, у Тимощука знову спробують забрати звання почесного лучанина

Зазначимо, що на рахунку Анатолія 144 зустрічі за збірну України і він за цією кількістю увійшов у десятку світових гравців, які найбільше захищали честь своєї країни.

Читати також: Жінка Анатолія Тимощука теж вважає чоловіка зрадником
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Почему всех певцов которые выехали хотя бы на один концерт осуждаем, не пускаем в город с концертами, должны ему делать исключение?
Відповісти
Та цей Тімоха вже перейшов в розряд нафталінів. Чому для нього стільки уваги. Через рік копнуть його з Рашки і буде по Луцьку і Боратину ходити побиратись. Ні сім'ї, ні здоров'я, ні друзів. Забудьте про зрадника.
Відповісти
За рік, мені платять стільки грошей, скільки ти за все життя не заробиш! от і побачимо, хто буде побиратись? А взагалі. що ти в житті зробив корисного, що мене попрікаєш?
Відповісти
ідіть на йух
Відповісти
батько тимохи краще б навчився відповідати за свої вчинки.
а тімоха , такий бідовий, що мусив іхати на кацапію працювати на будові, бо нема за що сімю прогодувати
Відповісти
П.дар він, і закривайте вже цю тему. А то ще банківський рахунок надрукуйте, для допомоги тімосі і його батькові.
Відповісти
Не треба свиням нічого пояснювати.
Відповісти
Це ти про себе?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні