Рецидивіст забрав у дитини велосипед, сів та поїхав, - поліція Мукачева

0
3
Рецидивіст забрав у дитини велосипед, сів та поїхав, - поліція  Мукачева
До поліції Мукачевого звернувся 39-річний місцевий мешканець та повідомив, що у його доньки невідомий чоловік на вулиці викрав велосипед.

Про це повідомляє IA ZIK.

Правоохоронці встановили, що коли дитина каталася на велосипеді, то на ньому злетів ланцюг. Перехожий  вирішив їй допомогти та полагодив велосипед, а після цього сів на нього та поїхав у невідомому напрямку.

Працівники кримінальної поліції Мукачевого розшукали грабіжника – 43-річного раніше судимого місцевого жителя. Також оперативники встановили, що викрадений велосипед злочинець здав до ломбарду та отримав за нього три тисячі гривень.

Наразі слідчі проводять за цим фактом досудове розслідування та вживають всіх дій для повернення дівчинці її велосипеду, – інформують в прес-службі Національної поліції Закарпаття.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні