У Луцьку з-під під'їзду вкрали дитячу коляску

10
6
У Луцьку з-під під'їзду вкрали дитячу коляску
Лучанка обурюється тим, що в місті хтось вкрав дитячу коляску в молодої мами.

У Луцьку на вулиці Ківерцівській, з-під під'їзду вкрали дитячу коляску, - про це Оксана Прокопчук написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Друзі-лучани, в четвер, в районі Ківерцівської, з-під підїзду викрали дитячу коляску, дитинка встигла в ній поїздити дуже мало. Якщо раптом хто побачить, що її продають-дайте знати", - йдеться у дописі.



"Цікаво,що в голові тих людей,які крадуть дитячі каляски?!У перед день такого свята,не бояться брати такий гріх?!Для мене сьогодні важкий день,якась пустота...і це не усвідомлення втрати якоїсь матеріальної цінності,а щось більше...мабуть,це ті емоції,з якими я обирала калясочку для свого синочка,коли уявляла як він буде їздити в ній....оце ті речі,які не дають мені спокою в голові...Шкода усвідомлювати,що хтось обміняв ці емоції на пляшку горілки,чи буде возити збиране зі смітників", - пише обкрадена мама.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені ЗДАЄТЬСЯ, я бачила вашу калясочку, на північному базарі біля головного входу чоловік продає вживані каляски. Мабуть йому її перепродали((((((((((
Відповісти
здається - треба хреститись
Відповісти
Вау, який доречний коментар
Відповісти
Навіщо купувати такі дорогі каляскі на 4 місяця , про що думають молоді батьки? КАЛЯСКІ КРАДУТЬ НЕ ДЛЯТОГО ЩО НИМИ ПО ЛУЦЬКУ ЇЗДИТИ ,А ВИВОЗЯТЬ ЇХ ДЕСЬ В СИЛО ЧИ РАЙОНИЙ ЦЕНТЕР .Це неперший випадок кражі каляски в ЛуцькуВ поліклініці на Чорновола просто підїжають бусом кидають каляску яка сподобалась шукайте вітра в полі по селах чи районих центрах.Ще ні одної краденої каляскі ненайшли наші поліціянти.
Відповісти
Жанна не Вам вирішувати кому які каляски купувати, а маму шкода!
Відповісти
Жанна, ти в сИлі скурила букварик за школою?
Відповісти
5 балів за коментар!!!
Відповісти
5 балів за коментар!!!
Відповісти
Коляска.а не кАляска
Відповісти
Мене вже нічого не дивує в цій країні..чим дальше-тим гірше..на днях на варшавці витягнули гаманець із рюкзака-добре що памперси вспіла купити)) Хоча 190грн залишилось для злодїв на пиво.Надіялась що принесуть в приватбанк карточки..та де там//шкода не так грошей,як самого гаманця
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні