Кремль готував теракт на Хмельниччині, - СБУ

1
-4
Кремль готував теракт на Хмельниччині, - СБУ
В СБУ заявили, що запобігли теракту в Хмельницькій області, що підготували російські служби через завербовану в Україні людину.

Про це сказано на сайті відомства, - пише Кореспондент.НЕТ.

Повідомляється, що завербована особа повинна була отримати в Одесі вибухівку, відправлену представниками спецслужб Росії, котрі перебувають у невизнаній Придністровській Молдавській Республіці.

Однак кур'єр був затриманий після отримання пакету, в якому знаходився вибуховий пристрій потужністю в 600 г у тротиловому еквіваленті.

В СБУ уточнили, що в рамках відкритої раніше кримінальної справи вони задокументували, нібито представник ФСБ в січні цього року завербував мешканку Хмельницького через сторінку в соцмережах.

У відомстві додали, що куратор зараз перебуває у "відрядженні" в Луганську, де займає високу посаду" в "міністерстві безпеки" ЛНР.

Днями в СБУ також розповіли про російського шпигуна, який здався.

А минулого місяця відомство заявило про розкриття в Одесі російської агентурної мережі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так треба шукати, серед "своїх", які погоджуються країну продавати? Хіба не так? Пам'ятаєте прислів'я - "сучка не схоче - кобель не скоче"?
Тобто, що значить завербували? Запропонували бабло - продала краъну, крапка!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні