За добу у Луцьку зловили трьох п’яних водіїв

0
3
За добу у Луцьку зловили трьох п’яних водіїв
У Луцьку протягом доби патрульні затримали трьох водіїв, вміст алкоголю в крові яких серйозно перевищує норму.

У ніч на 5 квітня екіпаж помітив на проспекті Відродження два автомобілі, які стояли посеред дороги. З’ясувавши ситуацію, встановили, що один з водіїв заблокував рух іншому, оскільки той агресивно поводився на дорозі, - пише прес-слжуба патрульної поліції.

Заблокованого водія попросили вийти з автомобіля Таврія, а він ледве тримався на ногах. Освідування показало 1, 96 проміле алкоголю.

Чоловік отримав протокол за ч.2 ст.130, оскільки не вперше сідає за кермо нетверезим.

Ще одного нетверезого водія патрульні затримали 5 квітня, вдень, по вулиці Гордіюк. 37-річний водій також отримав відповідний протокол, адже мав аж 2, 40 проміле алкоголю.

Цієї ж ночі, по проспекту Відродження, виявили чергового водія, який їхав на ВАЗ без увімкненого світла фар. Тест показав 1, 24 проміле алкоголю. На 50-річного водія склали відповідний протокол за п’яне водіння та винесли об’єднану постанову за порушення ПДР і керування без належних документів (ч.1 ст.126 та ч.2 ст.122 КУпАП).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні