У село на Волині хтось уночі вивозить смердючі тушки птиці

5
0
У село на Волині хтось уночі вивозить смердючі тушки птиці
Мешканці села Малинівка Рожищенського району нарікають, що хтось уночі вивозить на їх територію курячий послід і тушки мертвої птиці.

У вівторок, 4 квітня, до представників Національного Корпусу Рожище звернулись жителі села Малинівка Рожищенського району з проханням допомогти зупинити забруднення навколишнього середовища, - пише Район.Рожище.

Зокрема, місцеві жителі скаржаться на забруднення та жахливий сморід спричинений масовим складуванням курячого посліду, здохлої птиці та окремих її рештків на околиці населеного пункту.

Зі слів мешканців Малинівка, усе вищевказане, звозиться на околиці села в нічну пору доби невідомими особами.

Як повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук голова Національного Корпусу Рожище Ірина Ющук, прибувши на місце, поспілкувавшись з жителями та оглянувши околиці села Малинівка було прийнято рішення про необхідність отримання правової оцінки, діям невідомих осіб, від Державної екологічної інспекції.

«Склали звернення на ім’я, начальника Державної екологічної інспекції у Волинській області, Олександра Ткачука. Свої підписи під зверненням поставили півсотні осіб, що становить майже чверть населення села. Далі документ було надіслано головному екологу Волинської області», - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Покличте тепер Гузя, який кричить про закриття Ковельського заводу. Гузь буде своєю сонатою возити в Тернопіль всі тушки з області.
Відповісти
А чому, зразу на мене не подумали?
Відповісти
Нехай вивозять під хату ініціаторів закриття заводу. Нехай кіндер нюхає.
Відповісти
Хтось старається! Хоче вносити одне з найкращих органічних добрив на поля цих же пайовиків що бунтують! Люди цього не розуміють! Нехай мабуть поля виснажуються- так буде всім краще!
Відповісти
Фермеру. Я ще не чув, щоб падаллю удобрювали поле.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні