На Волині загорілося авто очільника місцевого осередку «Самопомочі»

1
2
На Волині загорілося авто очільника місцевого осередку «Самопомочі»
На подвір’ї керівника місцевого осередку партії «Самопомочі» Івана Панасюка загорівся його автомобіль.

Пожежа сталасяу вівторок, 4 квітня, біля 23 години. Сім’я Івана Панасюка пішла спати. Сам господар працював з документами, - пише Відомомсті.

«Пройшло якихось п’ять хвилин і я вже був на кухні. У вікно побачив, що горить у дворі мій автомобіль. Кинувся до шлангу з водою, що був на подвір’ї. Прибігли сусіди. До приїзду пожежників та поліції ми встигли погасити пожежу, - розповів Іван Панасюк.

За словами господаря, згоріли два передніх сидіння, передня панель, обгоріли передні двері з обох сторін, повилітали вікна.

«Я спочатку подумав, що це замикання, про що й сказав прибулим поліцейським. Була ніч, не дуже то й приглядався. Сьогодні, я вже можу стверджувати, що це підпал. Під час огляду автомобіля виявив на панелі пляшку, від якої несло бензином. А сусід розповів, що двері авто з боку, протилежного будинку, були відкриті. Жодної пляшки в авто не було, а двері я ввечері зачинив особисто на ключ», - пояснив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не треба було викидати сміття, де не треба )))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні