Поліщуку радять навіть не розмовляти з маршрутниками

12
2
Поліщуку радять навіть не розмовляти з маршрутниками
Виконувач обов’язків луцького міського голови Ігор Поліщук повинен не тратити час на балаканину з перевізниками, а забезпечити виконання кількох прийнятих рішень виконкому, - вважає громадський активіст Михайло Шелеп.

Про це Шелеп заявив, коментуючи заяву Ігоря Поліщука. Той у вівторок, 4 квітня повідомив: він не підтримує підняття вартості проїзду в громадському транспорті. Поліщук сказав, що на наступному тижні зустрінеться із перевізниками, після чого вирішуватимуть питання про доцільність підняття тарифу.

«Я б радив Ігорю Поліщуку не тратити час на розмови із перевізниками. Їхня аргументація вже давно озвучена і відома: «вимагаємо 5 грн., але задоволені і 4 грн., інакше не поїдемо» - вказав Шелеп.

«Натомість, пропоную звернути увагу на два недавно прийняті рішення виконавчого комітету міськради від 28 березня 2017 р. Перше рішення - Про обстеження пасажиропотоку на автобусних маршрутах загального користування. Друге - Про розробку плану дій із запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті незалежно від форм власності» - пояснив Михайло Шелеп.

Виконання рішення Про обстеження пасажиропотоку дозволить отримати достовірну інформацію про те, скільки пасажирів їздить міськими маршрутками, стверджує Шелеп.

«А ця інформація, в свою чергу, є однією із складових при розрахунку тарифів на перевезення. Бо від перевізників правдивих цифр не почуєте», - додає активіст.

«Тому – чіткі доручення з виконання цього рішення та контроль за його виконанням і дасть відповідь на питання чи доцільно було піднімати тариф».

«Друге рішення – про запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду – дозволить «позбавитися постійного шантажу приватних перевізників» - пояснює Шелеп.

«Адже тоді вони не зможуть маніпулювати даними», - додає він.

«Необхідні рішення вже прийняті, тепер справа лише за їх якісним виконанням» - вважає Михайло Шелеп.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Після виборів обіцяємо буде 2 грн.
Відповісти
Що той, що той..Два губошльопа
Відповісти
проти санрайза не піде
Відповісти
Перекачений анаболіками - ботексний блазень в штани наробить від сурових дядьків на жовтих Богданах
Відповісти
Дядьки - не повсцикаються?
Відповісти
ну давай, куди су...а тікатимеш? Заберіть свою гниль з міста, прийдутьінші перевізники, яких і 3 грн. за щастя, з НОРМАЛЬНИМИ автобусами
Відповісти
Тільки автоматизацію. Тоді будемо знати реальний пасажиропотік та статки власників маршруток. Та податки підуть за призначенням
Відповісти
підтримую
Відповісти
маршрутки мають бути, тільки там де немає комунального пасажирського транспорту, це скрізь так, чому в нас інакше?
Відповісти
Полішук таке не вирішує,він ляля.
Відповісти
5 квітня в 12 маршруті, в обід , в маршрутці облетіла знизу вихлопна і весь маршрут бовталась та чурхала по асфальту, всі перехожі тикали пальцями але сміливий перевізник виконав план
Відповісти
4квітня маршрут 26 зробив вихідний з 7 до 8 люди на роботу добиралися попутками
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні