Волинський митник, якому приписали сепаратистське авто, спростував причетність до «ЛНР»

0
-2
Волинський митник, якому приписали сепаратистське авто, спростував причетність до «ЛНР»
Інспектор контрабандного відділу “Ягодин”, якого помітили на автомобілі, нібито зареєстрованому в «ЛНР», спростував свою причетність до окупантів.

Як відомо, 2 квітня ЗМІ повідомляли, що поблизу Володимира-Волинського його затримали на автомобілі, зареєстрованому на окупованих територіях, - пише Буг.

Однак, як виявилося згодом, зі сходом України автомобіль пов’язує лише те, що у 2014-му році даний транспортний засіб придбано на Луганщині.

Власні джерела повідомили журналістам, що в технічному паспорті автомобіля митника наче б є підпис одного з ватажків бойовиків – Захарченка. Однак, інспектор митниці надав журналістам копію цього ж паспорта, де значилося прізвище іншої посадової особи – громадянина України Захаринка.

“Поліція зупинила мене за містом, перевірила документи, чомусь вирішила, що автомобіль зареєстровано у фейковій ЛНР. А насправді – в Луганської області, на території, підконтрольній Україні», – розповів працівник митниці.

Він також побажав поліцейським частіше відвідувати окуліста і хоч інколи дивитись новини: “Олександр Захарченко – ватажок сепаратистів так званої ДНР, а не ЛНР”, – прокоментував митник.

Триває перевірка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні