Поліція прокоментувала загибель чоловіка на нововолинському заводі

0
5
Поліція прокоментувала загибель чоловіка на нововолинському заводі
Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом загибелі волинянина, якого розчавила баддя з бетоном.

Трагедія трапилася у вівторок, 4 квітня, на території товариства з обмеженою відповідальністю у Нововолинську, - пише прес-служба ГУ НП.

Під час робочої зміни загинув 46-річний волинянин, ще один 41-річний працівник підприємства травмувався.

По обіді, на підприємстві, під час робочої зміни з мостового крану відірвався та упав вантажний візок, до якого прикріплена баддя для бетону. Внаслідок цього 46-річний житель Нововолинська загинув на місці, ще один, 41-річний мешканець Іваничівського району травмувався. Його госпіталізували. Обидва потерпілі працівники підприємства.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 271 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення вимог законодавства про охорону праці.

Санкція статті передбачає, зокрема, до семи років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні