--> «Сміттєвоза в нас ніхто не бачив»: лучанина змушують платити за вигадану послугу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Сміттєвоза в нас ніхто не бачив»: лучанина змушують платити за вигадану послугу

0
-4
«Сміттєвоза в нас ніхто не бачив»: лучанина змушують платити за вигадану послугу
Лучанину нарахували борг за вивезення сміття, хоча сміттєвози на його вулиці не їздять.

До журналістів звернувся лучанин Олександр, - пише інформаційне агентство Волинські новини.

Чоловік мешкає у приватному секторі на вулиці Гнідавській. З проблемою вивозу сміття мешканці цієї вулиці мусять справлятися самотужки: з «Луцькспецкомунтрансом» договір не укладений ні в кого з цієї вулиці.

Тож, запевняє чоловік, мусять збирати сміття і самотужки його вивозити на полігон у Брище, щоразу за це сплачуючи кошти.

«Сміттєвоза в нас ніхто не бачив на вулиці. Якщо на сусідню він в певні дні тижня заїжджає і збирає сміття, винесене людьми, то до нас – ні. І договору в нас немає, і ніхто не приходив до нас, не пропонував встановити індивідуальні контейнери», - розповідає він.

Тож яким же було здивування у чоловіка, коли він в поштовій скриньці побачив повідомлення про борг за вивіз сміття. Та й сума вказана чималенька – більше 1,5 тисячі гривень.

Згодом Олександр звернувся до підприємства, аби йому пояснили, за що ж він заборгував, якщо не користувався послугами СКАП «Луцькспецкомунтранс». Після того, як його поводили кабінетами, йому порадили написати заяву, в якій описати всі обставини і пояснити, куди він діває побутове сміття.

Заяву таки зареєстрували. А відповідь чоловікові пообіцяли надати за 30 днів, так і не пояснивши, звідки взявся борг і що з цим робити, якщо борг нарахований безпідставно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні