Лучани скаржаться, що маршрутчики ігнорують зупинки і влаштовують перегони

21
3
Лучани скаржаться, що маршрутчики  ігнорують зупинки і влаштовують перегони
Лучанка розповіла, як водій луцької маршрутки проігнорував її прохання зупинитися.

Про це Інна Мосійчук написала у Фейсбуці.

«03 квітня близько 23 години ідучи з роботи на зупинку, що біля ЦУМу зупиняю маршрутне таксі №19 з номерними знаками АС 4037 АМ, отримую "протест" від водія!» - написала користувачка.

Вона зазначила, що рухалась з вулиці Винниченка назустріч маршрутці,а в цей час водій починаючи від'їжджати, призупинився щоб взяти ще одного пасажира.

«Коли я його зупиняю то помічаю, що він активно починає набирати швидкість, і жестами показує, що позаду є маршрутка. Хоча 19-ка абсолютно не була повна! Напевно, я не підійшла за його фейсконтролем...» - написала вона.

І додала:

«Моєму обуренню не було меж! Скажіть мені, люди добрі, за що і чому я маю платити 4 грн?! За хамство і неповагу?! Так, я сіла в 9-тку, але... це 23 година ночі! Що мені було б робити якби я жила на 40-му кварталі, чим добиратися додому??!! Сьогодні і вчора їдучи у маршрутках водії не закривали задні двері, доки люди не кричали щоб закрив! Що це робиться?».

У коментарях Андрій Глива написав:

«Це вони на зупинці «ЦУМ» змагаються між собою, хто кого надурить, щоб забрати більше пасажирів на наступних зупинках. Була ситуація - сидимо хвилин 10-15 в маршрутці, чекаємо, а водій все озирається назад, чи ніхто не їде. І тут раптом під'їжджає позаду маршрутка. Водій швидко рушає, щоб відірватись від переслідувача. А той що позаду, теж не вчорашній, хоче перегнати хитрого. В результаті змагання за 4-5 хвилин ми були біля Там-Таму».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
3 квітня о 8.35, коли їхала на роботу, біля риббази напівпорожня 28 маршрутка не зупинилися, бо її наздоганяла 17а майже порожня, коли я сіла в 17а, то він так гнався, щоб наздогнати і перегнати 28-му, що людей розкидувало по всьому салоні, на зауваження огризався. І це так постійно. За що 4 грн.?
Відповісти
не подобається - іди пішки, або - тролейбусом
Відповісти
Повернути назад 3 грн. поки не покращиться якість обслуговування!
Відповісти
зробити - 5 гривень, щоб ніхто не їздив, і купити нові тролейбуси
Відповісти
повернути назад 75 коп.
Відповісти
Що заслужили, те й маєте. А будете виступати, зробимо проїзд 5 грн. На моральну компенсацію для водія.
Відповісти
не будь таким самовпевненим , а то скоро люди пересядуть на тролейбуси , а на маршрутки сыдатимуть в крайньому випадку то і залишитесь без пасажирів
Відповісти
Я це вже 20 років чую, з 97 року. І нічого не змінилося.
Відповісти
от і не пересядуть, комунальним підприємством ЛПЕ - управляє - міська рада, один з найбільших автоперевізників (маршруток) депутат міської ради....продовжувати?
Відповісти
12-ка систематично ігнорує зупинку біля Політеха
Відповісти
Правильно, бо нєфіг прогулювати пари
Відповісти
меньше тексту - а вже на тролейбуси. - і тоді вони знизять ціну, а так самі погоджуєтесь і їдете
Відповісти
Вартість проїзду зросла, а водї , як палили і лузали насіння за кермом , так і продовжують ... Просто нема слів ... Про Перегони один з одним годі вже і говорити . Транспорт не тільки запущений, знищений, добитий , а ще й бруднючий, з рваними , обдертими сидіннями , а вікна - це окрема тема для розмови .... час від часу треба мити траспорт і водії також ...
Відповісти
Так,цілком згідна назад 3 гривні...немає сервісу та обслуговування...сьогодні їхала в брудній маршрутці, кидало зі сторони в сторону...
Відповісти
так то ж тебе кидало, а не маршрутку
Відповісти
Я замітила ,що кількість пасажирів в маршрутках знизилась..можливо прийдеться частіше їздити електротранспортним засобом ,це екологічно чистіше та економніше!
Відповісти
Люди!!!Ходіть пішки!Весна.Тепло.Звісно,якщо не спішите на роботу. Місто не таке велике.Навіть корисно для здоров.я. Ігноруйте їх нарешті. Сервісу не було,нема і не буде!!!!Зробімо їм байкот,як вони зробили,коли стояли на КРЗ.Як крали водії у своїх роботодавців так і будуть красти....а ми хоть 10 грн.їм заплптимо....буде те саме!!!!
Відповісти
Ходи на лижах, снігу нема, але - це дешевше
Відповісти
Ти дура, просто грошей менше у людей
Відповісти
У газеті ДЕНЬ сьогодні прочитав , що в ХЕРСОНІ через суд домоглися відмінити рішення міськвиконкому про підняття ціни в маршрутках .... до попередньоі в ТРИ гривеньки !!! --- а МИ чому проковтнули "подаруночок " попередніх заступників мера ? МАБУТЬ , ДОБРИЙ куш відхватили перед уходом з теплих крісел.
Відповісти
У газеті ДЕНЬ сьогодні прочитав , що в ХЕРСОНІ через суд домоглися відмінити рішення міськвиконкому про підняття ціни в маршрутках .... до попередньоі в ТРИ гривеньки !!! --- а МИ чому проковтнули "подаруночок " попередніх заступників мера ? МАБУТЬ , ДОБРИЙ куш відхватили перед уходом з теплих крісел.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні