Лучани вимагають припинити забудову парку

3
7
Лучани вимагають припинити  забудову парку
У Луцьку хочуть перешкодити будівництвам на території парку 900-річчя.

Відповідну петицію зареєстрував Сергій Матвіюк.

«Від імені мешканців Балківського району міста Луцька звертаюсь до всіх не байдужих громадян підтримати петицію щодо заборони приватної забудови парку імені 900-річчя Луцька. Впродовж багатьох років точилась суперечка між мешканцями району та владою міста щодо незаконного виведення землі із комунальної власності соціально-культурного призначення та виділення ділянок під забудову на території парку», - написав він.

І додав:

«Парку, який для тисяч містян, мешканців балківського району, 33-го кварталу, став одним із небагатьох мальовничих місць відпочинку на природі, де щодня сотні громадян, дітей та дорослих, проводять свій вільний час».

Він також зазначив, що з лютого поточного року розпочалась вирубка зелених насаджень парку на виділених під забудову ділянках.

«На нашу думку, при прийнятті рішень, які торкаються інтересів тисяч мешканців міста, повинні враховуватись передусім інтереси громади. Саме міська влада, депутати повинні шукати компроміс у вирішенні зазначених питань шляхом діалогу між усіма сторонами, а не підкилимно вирішувати суспільнозначущі проблеми міста», - написав автор.

І продовжив:

«Саме тому просимо внести дане питання на розгляд сесії міської ради із залученням представників правоохоронних органів, для дачі правової оцінки ситуації, з участю громадськості. Просимо всіх небайдужих лучан висловити свою позицію з даного питання шляхом голосування»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
колм там стояли клітки і розводили курей всім подобалось
Відповісти
А зараз там буде будуватись дупутат Ткачук із шобло-бомондом
Відповісти
а хто землю продав,немає крайіх?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні