--> Керівник СБУ Волині живе у відомчій квартирі і заробив 300 тисяч, – декларація | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Керівник СБУ Волині живе у відомчій квартирі і заробив 300 тисяч, – декларація

0
-4
Керівник СБУ Волині живе у відомчій квартирі і заробив 300 тисяч, – декларація
Дружина начальника УСБУ у Волинській області Юрія Фелонюка працює суддею, тож змушена подавати е-декларацію. Таким чином вона «розсекретила» відомості з е-декларації свого чоловіка.

Е-декларація про доходи за 2016 рік судді Хмельницького окружного адмінсуду Діани Фелонюк оприлюднена на сайті НАЗК, пише ВолиньPost.

Як ідеться у документі, у родини – чимало нерухомості. Зокрема квартира в Києві площею 93,6 квадратів, квартира площею 70,4 квадратів та житловий будинок площею 123,4 квадратів у Старокостянтинові Хмельницької області.

Також родина користується службовою квартирою СБУ площею 75,3 квадрати в Луцьку.

Дружині начальника УСБУ у Волинській області також належать дві земельні ділянки: у селі Ружичанка Хмельницького району площею 1,5 тисячі кв.м. та у селі Сахнівці Старокостянтинівському району на Хмельниччині площею 2,2 гектари.

В е-декларації також зареєстрований автомобіль BMW X5 2012 року випуску, яким користується Юрій Фелонюк на безоплатній основі. Машина належить Леонідові Грицаю.

Торік Фелонюк отримав дохід 292,338 тисячі гривень, із яких зарплата – 291,895 тисячі, проценти – 443 гривні.

Дохід дружини начальника УСБУ Волині у 2016 році становив понад 102 тисячі гривень. Із них зарплата – 66,142 тисячі, оренда майнового паю – 4,836 тисячі, проценти – майже 3,9 тисячі, кредитна лінія до зарплатної банківської карти – майже 8,7 тисячі, допомога при народженні дитини – 18,06 тисячі, акція «Бонус плюс» від «Приватбанку» - 390 гривень.

Заощадження, а це - 56 тисяч доларів, родина зберігає у готівці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні