Порошенка просять скасувати шкільну форму

2
1
Порошенка просять скасувати шкільну форму
На офіційному сайті президента зареєстрували петицію з вимогою скасувати указ про шкільну форму.

Автори петиції вимагають надати право школам і батькам самостійно вирішувати питання одягу учнів, - пише Газета.УА.

"Зміст цих нормативних документів дискримінаційний і порушує права дітей та батьків. Коли наведений вище указ президента Кучми ухвалювали 1996 року, його автори декларували як мету забезпечення дітей недорогою шкільною формою, водночас соціально незахищені категорії населення мали отримувати її безкоштовно. Цього за фактом не відбувається", - пише авторка петиції Олена Парфьонова.

Автори звернення наголошують, що зараз шкільна форма дорога. Це може суттєво позначитися на бюджеті родин, які мають дітей шкільного віку.

Президента просять скасувати указ від 12 червня 1996 року та урядову постанову від 22 серпня 1996 року.

Проти шкільної форми також виступає Міністерство освіти. Міністр Лілія Гриневич виступила за надання школам права самостійно вирішувати необхідність шкільної форми. За її словами, зміст освіти значно важливіший за шкільну форму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора!!!
Відповісти
А я за форму. Бо купив три-чотири блузки, гольф і все на рік до школи дитина одягнена. А так починається випендрьож. Треба купу одягу , треба думати у що вдягнути
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні