Лучани можуть залишитися без гарячої води

8
6
Лучани можуть залишитися без гарячої води
Відзавтра ПАТ «Волиньгаз» розпочинає обмеження газопостачання для комунального підприємства обласного центру Волині ДКП «Луцьктепло».

Такі дії зумовлені відсутністю підтверджених номінацій від постачальника, яким є НАК "Нафтогаз України", - повідомляє прес-служба ПАТ «Волиньгаз».

Так, відповідно до вимог Кодексу газотранспортної системи, у разі відсутності номінації (ліміту) від постачальників, ПАТ «Волиньгаз» не має права здійснювати розподіл природного газу таким споживачам. На сьогоднішній день ДКП «Луцьктепло» не заключило договір із НАК «Нафтогаз України» та не отримало номінацій на квітень 2017 року.

Відсутність підтверджених лімітів природного є серйозною підставою говорити про незаконний подальший відбір газу підприємством ТКЕ.

Подальше вирішення ситуації із можливим припиненням газопостачання та усунення загрози залишити лучан без тепла та гарячої води, залежить виключно від підприємства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Укроп вже "накерували". що лучани будуть вонючими ходити.
Відповісти
Шановний дідо, ви маєте пам"ятати, що був час, коли Укропом ще й не пахло - а гарячої води не було по півроку))))))))))))
Відповісти
Те що ти дибіл, то це зрозуміло давно, але поясню, ліміти затверджуються завчасно і не за один день. Питання до Вусенчихи і до тодішніх заступничків!
Відповісти
Вже немає.
Відповісти
Все так само починається перед виборами як при Романнеллі,мол долг,але я порішаю,так само і ці бакланять,а вот ми включили -херої і вїзджають в міську Зраду на коні,все повторюється
Відповісти
Романюк міг домовитись, а цих дебілів ніхто не слухатиме навіть...
Відповісти
Якщо немає тіх то хай покаже своє я Поліщук..як треба в києві добиватися газ ..ЦЕ ЙОГО РІВЕНЬ РІШАТИ.
Відповісти
Як завжди нічого не змінилось.....як тільки квітень так і видумують надцять причин відімкнути воду, а лучани страждають.....а тепер при нинішній ситуації в міській раді знов готовся півроку сидіти без гарячої води.....коли вже цей "безпредєл"закінчиться....сил вже нема терпіти це знущання з людей....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні