У волинській «Солідарності» прокоментували розбиті в офісі вікна

3
1
У волинській «Солідарності» прокоментували розбиті в офісі вікна
Представники партійного осередку «Солідарності» пов’язують розбите в офісі скло з позицією депутатів в міській раді.

Прес-секретар волинського осередку партії БПП «Солідарність» Анна Єкименко-Поліщук зазначила, що вікно в приміщенні побили, вочевидь, вночі, - пише інформаційне агентство Волинські новини.

Помітили пошкодження лише вранці, коли відкривали офіс. В партії цей інцидент пов’язують з позицією депутатів в міській раді.

«Нам дуже шкода, що питання не вирішують в політичній площині, а виникають такі незрозумілі дії та агресію. Всі негативні моменти, якщо комусь не подобається діяльність чи позиція, ми закликаємо висловлювати публічно», - зазначила Анна Єкименко-Поліщук.

З її слів, на місце події викликали поліцію, працювала слідчо-оперативна група. У якості речового доказу вилучили камінь, яким пробили скло.

Також речниця партії додала, що від повного руйнування склопакету врятувало наклеєне на вікно брендування. В іншому випадку від удару воно могло повністю провалитись всередину приміщення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Почали з вікон,скоро перейдуть на голови.
Відповісти
Почали з вікон,скоро перейдуть на голови.
Відповісти
Швидше б...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні