--> Розповіли, в які країни зараз їхати не варто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розповіли, в які країни зараз їхати не варто

1
8
Розповіли, в які країни зараз їхати не варто
Австралію затоплює, а в Парагваї - криваве повстання. Тому видання Експрес зробило висновок, що у цих країнах зараз не цікаво.

Двоє людей загинуло внаслідок сильних повеней, які спричинив потужний циклон “Деббі” в Австралії, у штатах Квінсленд і Новий Південний Уельс, повідомляє euronews. За даними рятувальних служб, десятки тисяч людей були змушені залишити свої домівки, ще сотні тисяч будинків досі лишаються без електропостачання. Люди пересуваються на човнах.

“Це неймовірно, подивіться, це світлофори, вони майже під водою. А подивіться на ті дорожні знаки, на будинки… всі були змушені евакуюватися”, – розповідає один із мешканців постраждалого від стихії містечка Лісмор.

Багатьом вдалося врятуватися, бо про повінь сповістили сирени і люди піднялися на дахи своїх будинків. Однак у деяких місцях вода піднялася настільки високо, що рятувальники досі не можуть туди дістатися.

“Ми доклали значних зусиль за останню добу, рятуючи людей від повені. Тепер наше головне завдання – допомогти тим, хто опинився ізольованим від світу, треба переконатись, що у них достатньо харчів і води. Ми сподіваємося, що до понеділка
все поступово налагодиться і ми почнемо відновлювати постраждалі регіони”, – твердить голова рятувальної служби Нового Південного Уельсу.

Незважаючи на те, що циклон вже минув, вода продовжує підніматися у шести найбільших річках регіону. Австралійська влада закликає людей бути обачними, а рятувальники побоюються, аби цієї ночі не стало ще більше жертв від стихії.



Поліція Парагваю відкрила вогонь у ході протестів проти поправки, яка дозволяє чинному президенту країни Орасіо Картесу переобиратися на другий термін, повідомляє 112 Україна з посиланням на EFE.

Згідно з повідомленням, в результаті загинула одна особа, ще кілька дістали важкі поранення.

Поліція увірвалася до будівлі, де перебували протестувальники, зі стріляниною.

Як повідомляють, в Асуньсьоні протестувальники взяли штурмом і підпалили Конгрес Парагваю після того, як Сенат таємно проголосував за конституційну поправку, яка дозволила б президенту Орасіо Картесу балотуватися ще раз. Демонстранти підпалили шини і прибрали частину огорож, що оточували будівлю Конгресу. Поліція застосувала сльозогінний газ і гумові кулі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Україну пропустили...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні