У Нововолинську облаштували п’ять нових дитмайданчиків

1
6
У Нововолинську облаштували п’ять нових дитмайданчиків
Мешканцям багатоповерхівок у Нововолинську подарували приємний сюрприз на 1 квітня - у місті відкрили аж п’ять нових дитмайданчиків.

Кошти на їх облаштування виділив держбюджет, - повідомляє Буг.

На відкритті дитячих майданчиків на 6-му мікрорайоні та на вулиці Сірка побував народний депутат Ігор Гузь, який ініціював виділення грошей. Він оглянув територію, де встановили металеві конструкції.

Цього дня для всіх дітей працювали аніматори та були влаштовані розважальні заходи, проводились цікаві змагання та конкурси, всім учасникам дарували повітряні кульки. Малеча раділа своєму новому простору для гри та розваг, бо особливо це актуально у період весняних канікул.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гузяра!А де 12млн.грн.якими ти хвалився в минулому році,що "вибив" на дитячі майданчики в окрузі? Відповідатимеш і дуже скоро!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні