«Це фальсифікація», - тренер «Волині» Кварцяний про голи суперників

2
-2
«Це фальсифікація», - тренер «Волині» Кварцяний про голи суперників
Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний вважає поразку від Ворскли (0:2) в матчі 23-го туру УПЛ незаслуженою.

Другий етап чемпіонату України для Волині почався з виїзної поразки від Ворскли. Перший гол в складі полтавської команди забив В'ячеслав Шарпар, а другий - Дмитро Хльобас, - пише sportarena.

«В епізоді з першим голом було порушення правил проти Петрова, йому заплели ноги, і він впав. Суддя сказав, що гравець сам спіткнувся об м'яч, але ви подивіться запис. Гол не чистий, це фальсифікація», - сказав Кварцяний в інтерв'ю.

«Другий гол з «поза грою» - фальсифікація. Про що тут можна говорити? Напевно, в Полтаві свої правила. Судді дуже хотіли, щоб Ворскла третій-четвертий м'яч забила», - каже Кварцяний.

«Напевно, наша команда трохи поступалася супернику, але у мене претензій немає, всі старалися. Така у нас якість футболістів. Логінов не може грати опорного, але сильніше у нас немає. Але законно ми не повинні були програвати. Пропустили два кострубатих голи... Не з того деякі тренери починають», - додав тренер Волині.

Після цього туру Волині, як і раніше залишається на останньому 12-му місці в турнірній таблиці (10 очок), а Ворскла набрала 27 балів і піднялася на 7-місце.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пану Кварцяному лікуватись треба! Як вже набридли ці його стогнання! Скоріше б вже клуб вилитів з УПЛ і вже б не чули ці "коменти" "великого" тренера! :)
Відповісти
Укроп знищив команду...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні