--> В Одесі відновили святкування Гуморини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Одесі відновили святкування Гуморини

3
-13
В Одесі відновили святкування Гуморини
У центрі Одеси сьогодні відбулася карнавальна хода на честь традиційного фестивалю Гуморина.

Зазначимо, що попередні три роки дійство не проводили, - повідомляє УНІАН.

Старт затримався майже на годину через великий наплив людей і, як зазначили організатори, через деякі технічні причини.

У колоні – близько 1,5 тис. осіб. Вона була розділена приблизно на 30 блоків. У ній – близько десяти декорованих автомобілів: містичні чудовиська, підводний човен, «зоряна допомога», а також - кілька десятків байкерів, які одночасно тиснуть на клаксони.

У ході взяли участь персонажі з популярних мультиплікаційних і художніх фільмів, серед яких «Красуня і чудовисько», герої кінострічок про Гаррі Поттера, Дарт Вейдер (із «Зоряних воєн») зі своїм автомобілем та інші.

На чолі колони – на великій стилізованій вантажівці – учасники міжнародного фестивалю клоунів і мімів «Комедіада», в одному з автомобілів - народний артист України, президент фестивалю зі знаменитим іспанським клоуном Лео Бассі, який тримає в руках жовту пластикову качку.

Остання цього року стала додатковим символом одеської Гуморини.

Колона стартувала від вулиці Садової, пішла по Дерибасівській, Пушкінській і вийшла до будівлі мерії – на Думську площу. У центрі міста, по ходу руху колони, зібралися тисячі людей. Вони вітали учасників ходи гучними криками, свистом, оплесками.

Девіз нинішньої Гуморини – «Поділися усмішкою».

У рамках свята також відбулися виступи учасників «Комедіади», шоу «Ліга сміху», виступали команди КВн, різноманітні концерти під відкритим небом, розважальні програми для дорослих і дітей. Також - міжнародний марафон і напівмарафон «Самопревосхождение», відкритий міський фестиваль «Свято сміху» в дендропарку «Перемога», фестиваль їжі, виставка декорованих машин, караоке, в зоопарку – зоогуморина, фестиваль краси, виступ групи «Лісапетний батальйон», вистави.

Як відомо УНІАН, у 2017 році основною подією Гуморини, яка поновлюється цього року після 3-річної перерви, стала карнавальна хода. У 2014 році Гуморину в Одесі скасували у зв'язку з 40-денною жалобою, оголошеною за Героями Небесної Сотні, в 2015 - у зв'язку з військовими діями на сході країни, в 2016 свято відбулося в зменшеному форматі, в тому числі, без карнавальної ходи, як зазначалося, у зв'язку з «несвоєчасністю такого свята».

Довідково: Перша Гуморина в Одесі відбулася в 1973 році. У 1976 році її заборонили влада України та Одеси. Відновилося свято сміху наприкінці 1980-х.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Как и многие наши украинцы искал как уехать в Польшу и найти работу.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много роликов на Youtube, но больше всего мне понравился ресурс https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вариантов для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом работы в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю ТВ!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно руководству страны. А мы это потребляем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте ненужные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/prazdniki/religioznie-prazdniki/kalendar-xristianskix-prazdnikov-na-2017-god.html
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/normi-trivalosti-robochogo-chasu.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/kodeks/pro-zmini-zakonodavstva-z-oplati-praci-u-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/pidvishhennya-pensi%d1%97-z-1-chervnya.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/mobilizaciya-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/data-provedennya-dnya-podyaki-v-ukra%d1%97ni-u-2017-roci.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні