«Я щиро вдячна своїм землякам», - екс-дружина Тимощука про позбавлення його звання «почесного лучанина»

14
-7
«Я щиро вдячна своїм землякам», - екс-дружина Тимощука про позбавлення його звання «почесного лучанина»
Колишня дружина футболіста Анатолія Тимощука Надія Навроцька прокоментувала петицію про позбавлення екс-чоловіка звання "Почесного громадянина Луцька".

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, лучани підтримали петицію про позбавлення Анатолія Тимощука звання "Почесний громадянин міста Луцьк".

"До дня народження Толіка, вдячні громадяни міста Луцька подарували йому більше ніж 300 підписів за те, щоб ініціювати розгляд петиції про позбавлення звання "Почесного громадянина міста", - йдеться у дописі Надії.

За словами Навроцької, це цілковито заслужений подарунок від рідного міста.

"Адже, останніми роками з’явилася ціла Алея Героїв на цвинтарі з тілами наших кращих чоловіків, що віддали за свою країну найдорожче, що мали - своє життя. А ще вони віддали за нашу країну шматочки щастя своїх дітей, що не побачать їх уже ніколи, віддали спокій та радість СВОЇХ батьків, коханих та близьких... віддали ЗА КОЖНОГО з нас.

А в той самий час звання «Почесного громадянина» Луцька та іменну стрілецьку зброю від Президента України Петра Порошенка має Толік Тимощук, який наразі зробив свій вибір, пов’язуючи своє життя та бізнес з тією країною, з боку якої летять смертельні кулі і снаряди у бік українських хлопців", - пише колишня дружина Тимощука.

Званням «Почесного громадянина» міська громада майже 10 років тому нагородила Толіка за спортивні досягнення у футболці «Зеніта» та український прапор, який він одягав на себе під час нагородження.

За словами Надії, тим самим він демонстрував єдність зі своєю країною та співвітчизниками, але останніми роками прапор зник навіть під час святкування великих перемог.

Навроцька вважає, що склалася дуже унікальна історична ситуація, коли люди хочуть позбавити звання і мають багато питань до громадянської позиції свого співвітчизника.

"Чи був хоча б хтось до сьогодні позбавлений звання «Почесний громадянин»? Ні, жодної людини серед майже трьох десятків, яким це звання було надано. Зараз Толік має змогу увійти в історію і здобути нове досягнення у своєму житті, стати першим і єдиним в історії Волині, а може і всієї України, позбавленим звання "почесний громадянин", на мою думку, таким собі символом зради і розчарування свого народу", - пише вона.

Надія вважає, що сам факт такого воєвиявлення народу і петиція є прецедентною.

"Як лучанка, я щиро вдячна своїм землякам, за справедливу, рішучу та сміливу проявлену громадянську позицію", - резюмувала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Видно жінка бувша!-украінка і піднебіння чорне, ось такі вони бувші
Відповісти
Надя зробила з цього футболіста патріота. Раніше за ним цього не помічалось, коли ще Гапон голи забивав, а Толік часом добігав до середини поля.
Відповісти
Це ще одне свідчення, що чоловік і жінка - це не рідня. Це два ідіоти, які побажали зачати третього. Добре, коли добре, чоловік носить гроші і болт у нього тугий, як малосольний огірок. А якщо щось не так, то все зразу вилазить наверх: "любов", "кохання", "почуття", "навіки разом" і інші високі іменники. А потім страждають діти. І син чи дочка запитує: мамо, куди ти ,блядь, батька поділа? В яку тюрягу ти його засунула, як його розшукати?
Відповісти
Я не помішаний на конячому виді спорту - футболі, зрідка відвідую футбольні матчі, ніколи в екстазі не розбивав пляшку пива об голову того вболівальника, який сидів попереду, не бачив Тимощука і вважаю, що нічого не втратив. Але його колишня дружина показала свої найпідліші, найниціші риси характеру. Можна жити разом протилежним статям роками, десятками років, і нічого не знати одне про одного. Але настає момент істини, коли людина відкриває свою сутність і стає відомою за одну хвилину. Вище - такий момент. Дзеркало людського характеру.
Відповісти
Бог дав - Бог взяв.
І розум, і совість, і любов до рідного всього.
Шкода, Анатолію.
Ми тебе дуже поважали.
Відповісти
Дружина це одне,а те що воно в час коли московити вбивають наших патріотів на сході, продалося з потрохами це про щось говорить.І правильно зробили що позбавили,він зрадник!!!!
Відповісти
Цікаво,а ким би була вона без Толіка??Витяг іі з бідноти,світ показав...Живе зараз в Мюнхені і нічим не париться.Якщо вона така патріотка ,то хай живе в Луцьку.
Відповісти
А я з народознавчого ліцею. Бідноти за нею ми не помічали. А в люди вийшли всі: кандидати наук, заслужені вчителі, відомі бізнесмени. Вона, на жаль - жінка футболіста, хоч могла досягти більшого.
Відповісти
Оксано,я й тебе знаю...і думаю,що ти б батька своіх дітей брудом постійно на фейсбуці не поливала....Мудра жінка,навіть екс-,так робити не буде.Нехай ліпше та надя дякує Толіку,бо те,що ій Толік дав,навіть кандитати наук та заслужені вчителі не бачили(на жаль ).До речі,надя всю свою сім'ю вивезла до Німеччини!
Відповісти
А якби не трапився Толя, то Надя заснувала б якусь фірму зі штопання шкарпеток чи торгувала б на ринку насінням і молдавськими яблуками. І каву попивала б з цикорію і жолудів.
Відповісти
Чим він кращий за тих співаків які зараз в Московії , отак і йому ганьба...До чого тут дружина ..Це він зрадник...
Відповісти
Народна мудрість каже: було у матері три сини - двоє розумних, а один - футболіст.
Відповісти
Лучани зробили правильне рішення а дружина колишня виглядає кинутою та ображеною. Не варто було їй це коментувати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні