У Луцьку журналісти влаштовують провокації на підприємстві депутата?

5
-10
У Луцьку журналісти влаштовують провокації на підприємстві депутата?
Дружина луцького депутата Петра Нестерука та співвласниця магазинів "Гроно" Неля Нестерук стала на захист репутації чоловіка та підприємства.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Зважаючи на нещодавні спроби тиску на підприємство директором якого я є, та мого чоловіка який очолює Луцьку міську організацію партії «Солідарність», інформую громадськість, що сьогодні були вчинені чергові провокативні дії від невідомого нам чоловіка, в магазині "Гроно", що належить нашому підприємству!" - заявила жінка.

Нагадаємо, луцькі фіскали перевірили підприємство "Гроно" та не знайшли порушеннь, пов'язаних із фальсифікатом.



"У своїх щоденних сюжетах журналісти ТК"Аверс" намагаються довести свою жахливу теорію брехні та забруднити ім'я мого чоловіка та нашого підприємства", - обурюється дружина депутата.

"Як мати трьох дітей і віруюча в Бога людина, прошу дати мені можливість зайнятись важливішими справами перед великим святом Воскресіння Господнього, а не витрачати час на відписування і пояснення вашої брехні! На підприємстві яке я очолюю працює 80 людей, за минулий рік до міського бюджету було сплачено близько 2 млн. грн податків, постійно проводяться планові комплексні перевірки", - зауважила Неля.

Неля Нестерук не розуміє, що могло спричинити таке "раптове і безпідставне загострення уваги, з закидами приниження та неправдивої інформації на мою сім'ю а також репутацію підприємства".

"Прошу перестати знімати замовні чи політично вигідні матеріали! Закликаю репортерів телекомпанії "Аверс" та інформаційного агенства "Волинські новини" зайнятися справжньою журналістикою, об'єктивною, неупередженою та достовірною", - резюмує вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ні на Аверсі ні на Волинських новинах немає справжніх журналістів. Там є одні наймити.
Відповісти
ЗАСЛУХАЄМО на ЗАСІДАННІ КОМІСІІ з ЖУРНАЛІСТСЬКОІ ЕТИКИ , якщо БУДЕ ВАША СКАРГА .
Відповісти
"Віруючі"-завжди особливо чесні, коли справа не доходить до їхнього "чесного" бізнесу.
Відповісти
Чудік, тут пгм попи бухі на авто серед білого дня таранять інших, а ти ліпиш безпідставну фігню.
Відповісти
Аверс давно продажний зі своїм директором скупердяєм! Робітникам зарплату плати!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні