--> Луцькрада дала гроші на додатковий ремонт вулиць | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькрада дала гроші на додатковий ремонт вулиць

1
-3
Луцькрада дала гроші на додатковий ремонт вулиць
У Луцьку додатково проведуть капітальний ремонт деяких вулицях, з бюджету залучать на це витратять майже 17 мільйонів гривень.

Доповнення переліку об'єктів капітального ремонту вулиць оприлюднив секретар Луцької міської ради Ігор Поліщук, - пише Конкурент.

Рішення про розширення списку вулиць депутати прийняли на 21 сесії Луцькради, яка відбулася 29 березня.

Ігор Поліщук зазначив, що до додаткового переліку потрапили вулиці, які перебувають в критичному стані, або вулиці в центральному і прилеглих районах міста.

Зі слів секретаря, він дав доручення підготувати на позачергову сесію проект рішення про виділення фінансування на ремонт згаданих вулиць із вільних залишків.

Нагадаємо, частина депутатів міської ради, які представляють політичні сили "УКРОП", "Батьківщину", "Радикальну партію", а Олександр Козлюк та Євген Ткачук, сформувавши більшість у кількості 24 депутатів, припинили повноваження секретаря Юлії Вусенко та обрали секретарем ради Ігоря Поліщука.

Представники фракцій "Солідарність", "Самопоміч", "Свобода" та "Народний контроль", а також позафракційний Микола Яручик зійшлися в позиції, що припинення повноважень секретаря відбулося з порушенням чинного законодавства. Вони засудили такі дії колег і відмовилися брати участь в переобранні секретаря.

Юлія Вусенко, своєю чергою, оскаржує рішення про припинення її повноважень в суді.

Чергове судове засідання відбудеться 5 квітня у Луцькому міськрайонному суді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли "доб'єте" вул. мойого імені? Торік подристали-подристали і........."закінчили". ЦЕНТР МІСТА!!! І вул Учительська рядом, довжина якої АЖ-20метрів!!! і нікому нема діла. Наша ВЛАДА сама "гуманна" влада!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні