--> На Волині затримали наркодилера | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині затримали наркодилера

0
6
На Волині затримали наркодилера
На Волині під час обшуків у оселі наркоторговця знайшли наркотики, крадені речі та бурштин.

У вівторок, 28 березня, ковельські поліцейські на гарячому затримали 28-річного місцевого мешканця, який торгував синтетичними наркотиками, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області

Ковельчанина затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Правопорушнику загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як встановили правоохоронці, молодий чоловік протягом тривалого часу розповсюджував психотропну речовину – бупренорфін. Товар він реалізовував наркозалежним, а також вживав сам.

Під час проведення оперативних заходів поліцейські затримали збувача та 30-річного покупця наркотику. Окрім цього, до рук правоохоронців потрапив і 43-річний житель Любомльського району, який доставляв компонент, що використовують для підсилення дії психотропної речовини.

У результаті проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів справи оперативники вилучили субітекс, канабіс, прекурсори, крадені речі, бурштин, і гроші, здобуті злочинним шляхом.

«Наразі, продавця наркотиків затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання», – повідомив Іван Тусь, начальник Ковельського відділу поліції.

Вилучені речовини слідчі направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України для проведення експертизи.

Триває досудове розслідування, розпочате за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає покарання до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні