--> У Луцьку стадіон перетворили на сміттєзвалище | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку стадіон перетворили на сміттєзвалище

2
-1
У Луцьку стадіон перетворили на сміттєзвалище
Стадіон у районі Вересневого в Луцьку перебуває у жахливому стані через те, що місцеві мешканці завалюють його сміттям.

Про це стало відомо під час сесії Луцької міської ради у середу, 29 березня.

Депутат Борис Смаль звернувся із запитом щодо розчищення стадіону.
«Протягом 206 року я неодноразово повідомляє про незадовільний стан стадіону у районі Вересневого. Кілька років ним ніхто не користується, його перетворили на сміттєзвалище. По периметру ростуть дерева і кущі, заражені омелою. На полі – висока суха трава», - зазначив він.

І пояснив, що єдиний вхід на стадіон – зі сторони приватних будинків. Недобросовісні мешканці постійно вивозять туди побутове сміття і гілки дерев.

«Це ганебний приклад службового недбальства, така ситуація загрожує екологічним лихом. Тож я пропоную закрити вхід з боку приватних забудов, розробити положення про порядок експлуатації стадіону».
Більшість депутатів підтримали таку ініціативу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пане Борис в цій ситуаціі не треба депутатських запитів а просто організувати роботу по прибиранню враховуючи що Ви там багато років живете і тренуються влітку діти
Відповісти
Люди, що живуть на прилеглих вулицях самі вже неодноразово організовувалися на "суботники", але справа в тому, що там вигрібати не один день треба, а вивозити і не косити, а вже пилкою різати. А ще "вставити мізки" кільком господарям, яким простіше перекинути сміття через паркан, ніж пронести 100м. до місця, де його забере машина.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні