--> Україні можуть заборонити виступати на Євробаченні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Україні можуть заборонити виступати на Євробаченні

2
-6
Україні можуть заборонити виступати на Євробаченні
Україну можуть позбавити право на участь в Євробаченні через дії СБУ стосовно росіянки Юлії Самойлової.

Генеральний директор Європейської мовної спілки Інгрід Делтенре заявила, що Україну можуть виключити з конкурсу, - повідомляє 24 канал.

За словами Інгрід Делтенре, така поведінка України є абсолютно неприйнятною. Вона засмучена тим, що музичний конкурс використовується для політичних ігор влади.

Євробачення має тішити мільйони людей і об'єднувати їх, а не використовувати для того, щоб розпалювати політичні скандали і направляти їх один проти одного,
– наголосила гендиректор EBU.

Генеральний директор Європейської мовної спілки додала, що зараз тривають переговори з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом та президентом Петром Порошенко над пошуком виходу зі складної ситуації, яка склалась навколо представниці від Росії.

Як підсумував журналіст видання, зі слів Делтенре зрозуміло – якщо рішення між EBU та українською владою не буде досягнуто протягом кількох найближчих тижнів, то цілком ймовірно, що Європейська мовна спілка буде змушена оголосити санкції проти України – тимчасове виключення з конкурсу Євробачення.

Нагадаємо, представниці Росії на Євробаченні-2017 Юлії Самойловій заборонили в’їзд на територію України через те, що вона виступала в окупованому Криму.

Віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко заявив, що Україна готова прийняти будь-якого учасника Євробачення-2017 від Росії, якщо в цієї людини не буде проблем з українським законодавством.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Запропонуйте цій Інгрід Делтенре поїхоти на Донбас, завітати у військові госпіталі і хай подумає над своєю поведінкою
Відповісти
Це - фейеова інформація
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні