У Луцьку займуться дворами, які давно не ремонтували

1
3
У Луцьку займуться дворами, які давно не ремонтували
У Луцьку відремонтують два двори, які "не бачили" ремонту з часу будівництва багатоповерхівок.

Проекти майбутніх ремонтів двох луцьких дворів обговорили місцеві мешканці разом із депутатами міської ради Сергієм Балицьким та Юрієм Безпятком і представниками муніципалітету, - повідомляє прес-служба "УКРОПу".

За словами депутата Луцької міської ради від фракції політичної партії «УКРОП» Юрія Безпятка, дві прибудинкові території, одна з яких на вулиці Гордіюк, а друга на вулиці Наливайка, не бачили капітального ремонту з моменту будівництва багатоповерхівок.

«Ще не будучи депутатом Луцькради, з 2012 року звертався до міської ради із проханням відремонтувати спільну прибудинкову територію на вулиці Гордіюк 4. Тобто, треба було п’ять років і купа відписок, аби на ці прохання звернули увагу. Тут постійно вогко, калюжі не висихають, проїжджа частина вибита. Люди власними силами облагороджували свою територію», – каже депутат.

Депутат-укропівець Сергій Балицький розповідає, що через відсутність водовідведення біля будинку на вулиці Гордіюк, 4 та Наливайка, 10а, навпроти останніх під’їздів – величезні калюжі.

«Як ще не був депутатом, то входи до двох під’їздів облаштував власним коштом. Але такі маленькі поліпшення не вирішують проблеми із водовідведенням у цьому дворі», – каже Сергій Балицький.

«Жителі хочуть щоб був порядок. Згідно проекту, тротуари і стежки між будинками вкладуть бруківкою, розширять стоянку для автомобілів, проїжджа частина буде відремонтована, облаштують освітлення і нарешті зроблять водовідведення. Загалом люди задоволені проектами, лише внесли мінімальні правки – просили розширити стоянку для автомобілів з 5 до 10 метрів», – каже Юрій Безпятко.

Комунальники обіцяють внести всі правки мешканців до проекту та відремонтувати ці прибудинкові території впродовж літа.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Презентовано концепцію децентралізації транспортної інфраструктури
http://decentralization.gov.ua/news/item/id/4502
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні