--> «Заберіть у цих ненормальних комунальників бензопили», - лучанка обурена кронуванням дерев у центрі міста | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Заберіть у цих ненормальних комунальників бензопили», - лучанка обурена кронуванням дерев у центрі міста

5
-1
«Заберіть у цих ненормальних комунальників бензопили», - лучанка обурена кронуванням дерев у центрі міста
У Луцьку скаржаться на неправильне зрізування комунальниками гілок на деревах, що знаходяться у центрі міста.

Про це написала на своїй сторінці у Фейсбуці лучанка і викладачка СНУ ім. Лесі Українки Олена Маланій.

"Sos!!! пробі!! Народ, заберіть у цих ненормальних комунальників бензопили! Сьогодні в центрі міста (Винниченка) роблять контрольну "зачистку" нещасних стовбурів, тих, що в муках вижили! Дайте їм мітли, віники, граблі - буде користь. Тим більше, що після таких крутецьки потрібних місту і мешканцям дій ці "специ" залишають гори сміття", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, попід вікнами гуртожитку волинського університету дерева кронували настільки, що від них залишилися одні стовбури.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хоч очі не вийматиме лоза, що пообростала пучками. Добре що підрізали таке жахіття.
Відповісти
Це просто жахливо. Декілька днів назад аналогічно познущалися над каштанами на Дубнівській. Бідні дерева ледь вижили після обрізань, що були 2 роки назад - і знову їх нищать. Невже в міськраді не розуміють, що толку з таких дерев більше не буде - вони ніколи більше не стануть повноцінними :ні тобі кисню, ні тіні в спекотний день. Та й після таких нещадних обрізань дерева хворіють і швидко вмирають. Та хіба нашій міськраді до дерев - там же битва за корито йде!!!
Відповісти
Дерева що ростуть 80 років - це вікова межа для будь-якої вуличної посадки (це по правилах утримання насаджень в Україні). Біда, що нових грошей на нові дерева не дають. Нові теж були б гарні і тінь робили б бо молодесенькі. А чубитись чиновники на любому рівні будуть завжди!
Відповісти
От на Лесі Українки липи обросли й волохаті, як БОМЖІ. Їх теж треба було б почистити. А то пару кафешок тільки почистили дерева біля себе. А ще краще посадили б нові, як біля візового центру. Там мабуть по блату- нові дереава - бо візовий центєр.
Відповісти
Шановні! Йде банальна заготовка деревини! І бабло осідає по кишеням!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні