--> Ілон Маск обіцяє записувати думки на комп’ютер | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ілон Маск обіцяє записувати думки на комп’ютер

0
-3
Ілон Маск обіцяє записувати думки на комп’ютер
Американський підприємець Ілон Маск допоміг створити в США компанію, яка займеться розробкою методу записів думок людини на цифрові носії.

Про це пише navkolonas.com із посиланням на The Wall Street Journal.

Компанію назвали Neuralink, її зареєстрували в штаті Каліфорнія в липні 2016 року. У документах фірми йдеться, що вона займається “дослідженнями в сфері медицини”.

Маск в майбутньому може частково фінансувати компанію і увійти в її керівництво. Проспонсорувати фірму також може фонд співзасновника платіжної системи PayPal Пітера Тіля.

Американський підприємець Макс Ходак підтвердив, що була створена така компанія за підтримки Маска. Сам Ходак також увійшов до числа засновників Neuralink. Зараз проект знаходиться на початковій стадії.

В першу чергу Neuralink займається розробкою технологій, які дозволять зчитувати дані з мозку і записувати їх на цифрові носії і назад. У компанії вважають, що технологія дозволить збільшити можливості людського інтелекту і лікувати декілька захворювань, наприклад, епілепсію і параліч. Компанія вже почала набирати співробітників, в тому числі фахівців в сфері електроніки та дослідників, що вивчають мозок.

Раніше Маск вже висловлювався на користь цієї технології. У серпні 2016 року він сказав, що досліджує цю область.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні