--> У Верховні Раді працює лише 331 нардеп | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Верховні Раді працює лише 331 нардеп

1
4
У Верховні Раді працює лише 331 нардеп
У березні на робочому місці у Верховній Раді був лише 331 народний депутат.

Про це повідомляє Газета.УА із посиланням на комітет виборців України.

"Березень виявився насиченим місяцем в роботі парламенту. За цей час відбулися 12 пленарних засідань Ради, на яких прийняли майже півсотні різних законодавчих актів. Серед іншого парламент ухвалив закон, який розблоковує вибори в об'єднаних громадах різних районів.

Попри це, на робочому місці як правило перебував лише 331 народний депутат із 423, а 8 депутатів взагалі пропустили всі засідання Ради. Це не сприяє довірі виборців ані до таких осіб, ані до парламенту в цілому", - заявили в організації.

Серед нардепів, які не відвідали жодне засідання у березні - Семен Семенченко і Тарас Пастух із "Самопомочі", Євген Бакулін із "Опозиційного блоку", Вячеслав Богуслаєв з групи "Воля народу", а також позафракційні Євгеній Мураєв і Дмитро Ярош.

Верховній Раді довіряють 5,3% українців, не довіряють 82,1%. Про це свідчать дані опитування КМІС, проведеного в грудні 2016-го.

Теги: вр, прогули
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рунетка кончает. Она покажет в видеочате мастурбацию. Если вы желаете получить массу величина страшный то токмо для совершеннолетних секс видеочат рунетки .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні