--> Показали вілли і машини Ляшка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Показали вілли і машини Ляшка

0
-15
Показали вілли і машини Ляшка
За останній рік нардеп і лідер Радикальної партії Олег Ляшко з цивільною дружиною Росітою Сайранен придбали нерухомості приблизно на 20 мільйонів гривень, йдеться у розслідуванні програми Наші гроші з Денисом Бигусом.

У 2016 році Ляшко задекларував 740 тисяч доларів, 90 тисяч євро і 890 тисяч гривень готівкою, а також колекції монет, дорогі годинники, селянські вила, бігову доріжку і велотренажер.

Журналісти з'ясували, що на початку 2016 року цивільна дружина Ляшка придбала в Києві земельну ділянку 600 кв. м. На ділянці вже збудовано двоповерховий будинок на 300 кв. м. Цього будинку немає в е-декларації нардепа. А Сайранен ніколи не мала власного бізнесу.

У 2017 році Ляшко купив будинок і собі. Мова йде про маєток на 550 кв. м на двох земельних ділянках загальною площею 0,6 га в смт. Козин (Конча-Заспа) загальною вартістю 15 мільйонів гривень.

При цьому в інтерв'ю журналістам Ляшко переконував, що будинок придбаний у кредит. Проте ні в декларації, ні у виписці на нерухомість дані про кредит або іпотеку відсутні. Згідно з декларацією, у власності Ляшка є Mercedes S 550 і Land Cruiser.

Проте журналісти зафіксували, як вранці із двору Ляшка виїжджає броньований Cadillac Escaladе. На цій машині нардепа неодноразово бачили і біля Ради.

Офіційно авто записане на радника Ляшка - Олександра Гулака. У декларації головний "радикал" вказав, що продав якусь нерухомість компанії Асфа Лайн, зареєстровану в Чернігівській області.

Цією нерухомістю виявилася двоповерхова споруда в центрі Прилук. І до продажу, і після в ній знаходиться регіональний офіс Радикальної партії.



Зазначимо, в минулому місяці в НАЗК пообіцяли перевірити Ляшка.
Теги: гроші, ляшко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні