--> У Луцьку вшанували Героїв Небесної Сотні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку вшанували Героїв Небесної Сотні

0
-2
У Луцьку вшанували Героїв Небесної Сотні
У Луцьку презентовано проект із увіковічнення Героїв Небесної Сотні.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

У вівторок, 28 березня, ГО “Родина Героїв Небесної Сотні” презентувала у Луцьку проект із увіковічнення Героїв Небесної Сотні. Присутнім презентували відеоролики спогадів родичів загиблих на Майдані волинських Героїв Василя Мойсея, Сергія Байдовського, Івана Тарасюка.

Організатори заходу запросили до спілкування родини усіх семи Героїв Небесної Сотні, жителів Волинської області. Вони запропонували родичам записати спогади, щоб зберегти пам'ять про патріотів, які віддали своє життя, щоб Україна була демократичною європейською країною.

Представники ГО “Родина Героїв Небесної Сотні” вручили Подяки лучанам, які допомагали споруджувати пам'ятник “Волинські Героїв Небесної Сотні” за підтримку увіковічнення Героїв. Брат Василя Мойсея Роман подякував міській владі за підтримку і, зокрема, присутньому на заході заступнику міського голови Сергію Григоренку.

Його братові-Герою було споруджено пам'ятник та відкрито меморіальну дошку. На честь Василя Мойсея перейменували частину проспекту Перемоги у Луцьку. Йому також присвоєно посмертно звання “Почесний громадянин Луцька”.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні