--> У Луцьку з'являться два нові тролейбусні маршрути | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку з'являться два нові тролейбусні маршрути

1
6
У Луцьку з'являться два нові тролейбусні маршрути
У Луцькій міській раді затвердили два нові тролейбусні маршрути.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 28 березня, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Маршрут 4-б сполучить Вересневе та залізничний вокзал: новий перелік автобусних маршрутів у Луцьку затвердили члени виконкому.

Начальник управління транспорту та зв’язку міськради Анатолій Миронюк зазначив, що до переліку маршрутів просять внести маршрут №6, що відтепер сполучатиме Вересневе та Київський майдан та новий маршрут № 4б, що сполучатиме залізничний вокзал та Вересневе.

Так, за маршрутом № 6 «АС-2 – Київський майдан» тролейбуси рухатимуться у прямому напрямку: вулиця Цукрова, вулиця Корольова, вулиця Полонківська, вулиця Львівська, вулиця Червоного Хреста, вулиця Ковельська, вулиця Глушець, вулиця Паркова, проспект Волі, Київський майдан, вулиця Дубнівська. У зворотному напрямку: вулиця Дубнівська, вулиця Авторемонтна, вулиця Рівненська, Київський майдан, проспект Волі, вулиця Словацького, вулиця Богдана Хмельницького, вулиця Ковельська, вулиця Червоного Хреста, вулиця Львівська, вулиця Полонківська, вулиця Корольова, вулиця Цукрова.

За маршрутом № 4-б «Залізничний вокзал – Вересневе» - прямому напрямку: проспект Президента Грушевського, вулиця Винниченка, вулиця Словацького, вулиця Богдана Хмельницького, вулиця Ковельська, вулиця Червоного Хреста, вулиця Львівська, вулиця Полонківська, вулиця Корольова, вулиця Цукрова.

У зворотному напрямку: вулиця Цукрова, вулиця Корольова, вулиця Полонківська, вулиця Львівська, вулиця Червоного Хреста, вулиця Ковельська, вулиця Глушець, вулиця Паркова, проспект Волі, вулиця Винниченка, проспект Президента Грушевського.

Члени виконкому підтримали проект рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так тролейбус 6 не новий маршрут. він і так курсує, але робить коло з Паркової на драмтеатр і назад на Львівську. його просто продовжили до Київського.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні