--> Вулицю Лесі Українки відремонтуємо повністю, – заммера Яковлев | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вулицю Лесі Українки відремонтуємо повністю, – заммера Яковлев

0
-3
Вулицю Лесі Українки відремонтуємо повністю, – заммера Яковлев
Реконструкцію пішохідної вулиці Лесі Українки, половину якої минулоріч виклали новою бруківкою, планують доробити до перехрестя із вулицею Ковельською.

Про це розповів перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев в інтерв’ю «Волинській правді».

Також заммера розповів, що перший етап реконструкції можна вважати завершеним.

«Трішки потепліє – включать фонтан. Ще доставлять предмети благоустрою, лавочки, урни. Розпустяться бруньки на деревах, які ми посадили. Фахівці облагородять скверик вазончиками і квіточками, і тоді він де-факто візуально буде завершений. На сьогодні ми всі роботи завершили, але це тільки перший етап», – зауважив Яковлев.

За його словами, є розроблений проект на реконструкцію всієї вулиці Лесі Українки: від Театрального майдану до перехрестя вулиці Ковельської-Глушець, проте наразі не вистачає коштів.

«Я вважаю, що було би правильно завершити цю реконструкцію. У нас обмежені можливості бюджету, на жаль. Ми його не планували цього року продовжувати, але маю величезне сподівання, що у наступні роки ми цю реконструкцію повністю завершимо», – пообіцяв посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні