--> У Луцьку визначать управителів багатоповерхівкам | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку визначать управителів багатоповерхівкам

0
6
У Луцьку визначать управителів багатоповерхівкам
У Луцьку з'явилась комісія, яка призначатиме управителів багатоквартирним будинкам, в яких не створено ОСББ.

Про це стало відомо 28 березня під час засідання міського виконавчого комітету.

Члени виконкому затвердили склад конкурсної комісії з призначення управителя багатоквартирних будинків.

До складу комісії увійшли перший заступник міського голови Тарас Яковлев, директор департаменту ЖКГ Юрій Крась, заступник директора департаменту житлово-комунального господарства з питань розвитку ОСББ та експлуатації житлового фонду Надія Коленда, начальник юридичного відділу департаменту ЖКГ Аліна Греля, депутат Андрій Козюра (за згодою), начальник відділу розвитку ОСББ, реформування житлово-комунального господарства та економічного аналізу Ірина Назарук, директор департаменту економічної політики Олександр Озінович, начальник відділу по експлуатації та ремонту житлово-комунального господарства Віктор Фіщук.

Також до складу комісії повинен увійти один представник громадськості. В мерії кажуть – проконсультуються з різними організаціями, перш ніж визначити, хто це буде.

Нагадаємо, раніше очільник Ради голів ОСББ Луцька Роман Бондарук розповідав, якщо у місті оголосять конкурс на визначення керуючих багатоповерхівок до ухвалення закону «Про комунальні послуги», люди змушені будуть підписувати договори з житлово-комунальними підприємствами, які нещодавно ці ж будинки зняли зі свого балансу.

Зі слів експерта, у Луцьку наразі немає приватних керуючих компаній, які можуть взяти на себе функції голів ОСББ в тих будинках, де об’єднання ще не створені
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні