--> «Покровський – популіст і буде балотуватися на мера», - Шелеп | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Покровський – популіст і буде балотуватися на мера», - Шелеп

17
2
«Покровський – популіст і буде балотуватися на мера», - Шелеп
Активіст Михайло Шелеп припустив, що депутат Луцькради Андрій Покровський планує балотуватися на виборах мера, бо від нього почало виходити багато ініціатив.

Про це Михайло Шелеп написав у Фейсбуці.

«Депутат Андрій Покровський - популіст і не читає закони. Бо ніякі звернення-прохання до парламенту виборів міського голови не пришвидшать, допоки саме Луцька міська рада не прийме рішення про дострокове припинення повноважень померлого міського голови. А такого проекту рішення чомусь на сайті нема...» - написав він.

Нагадаємо, Андрій Покровський звернувся до Верховної Ради щодо пришвидшення проведення дострокових виборів мера Луцька.

«Тому це звернення – «бла-бла» і привід дружнім ЗМІ це розтрубити. А інші депутати видно соромляться про це вголос сказати автору проекту рішення», - написав Шелеп.

І додав:

«Я майже певен, що він хоче балотуватися на майбутніх виборах міського голови, бо від дуже тихого депутата почало виходити багато ініціатив. Ініціативи це добре, але хай би юристи перед тим почитали, чи що...».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А шелеп клоун і вже просто задрав своїми гівно постами. продався палиці то хоч не показуй це так відверто.

Такі діячі як ти мають одну дорогу, це продатись з патрохами комусь і лизати дупу пожиттєво.
Тобі не гидко з цим жити?
Відповісти
Ти вже сам на голову сільради обісрався то не обсуждай інших активіст х...ов!!!
Відповісти
Пофіг на закони якщо палиця віджав Луцьк то треба ж щось робити
Відповісти
Шелеп - сра-ко-лиз...і...шматалайник
Відповісти
А що той Шелеп зробив у житті?
Відповісти
А я б проголосував за нього
Відповісти
Я б теж проголосувала за Покровського
Відповісти
Михайло Шелеп цікавий молодий чоловік. Але він не політик. Так, він вдає з себе потужного політика, але не є таким насправді. Те, що Шелеп завів бороду ще не означає, що він став політиком. Взагалі політика це не його. Краще б торгував біляшами і пиріжками на ринку. Чи мав свою точку і продавав квас, пиво або рибу. Власна справа завжди корисна. Це краще ніж бути таким "політиком".
Відповісти
Покровського в мери!!!
Відповісти
Аналітик від Всевишнього прям. Завжди вважав, що політологи безкорисні. Дивись в перспективук, це звернення може прискорити появу питання в порядку денному, адже депутати визнають необхідність виборів.
Відповісти
В24, а вам не соромно таке друкувати ? Вже не вперше (то заголовок "бабуся" то ще якийсь заголовк, що не характеризує зміст). Що дає ця стаття ? Яку інформацію читач має почерпнути ? Да і хто такий Шелеп ? Я про те, що реально корисного чи конструктивного він зробив ? Скільки справ довів до кінця ?
Відповісти
та всі вони одинакові, аби тільки до корита дорватись
Відповісти
Назви будь-ласка хоча б одну корисну справу, яку ти зробив у житті після закінчення школи коли був піонером? Насправді ти вмієш тільки об....... інших, а сам га....
Відповісти
Михайло, а хто із нас не популіст, ти - та ну. Не думай, що хтось дурний і поведеться на твої закиди.
Відповісти
Міша, ти ще сам той популіст
хочеш щоб були перевибори всієї ради і пишеш про об'єднання, програв всі вибори які міг, а зараз знов хочеш бути обраним
Пролетиш Мішаня знов як фанера над Парижом
Відповісти
А я б проголосувала за Покровського. Людина робить реальні справи. МУЖЧИНА!!! Не злодій, не брехун, не гандон проколотий, як, наприклад, Шелеп.
Відповісти
Ну, на рахунок протікаючого презерватива - цілковито погоджуюсь: Шелеп той, хто купить - продасть - і знову продасть і підставить. Кон-дом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні