Лучани «зливають» сусідів, які паркуються на газонах

4
5
Лучани «зливають» сусідів, які паркуються на газонах
У Луцьку муніципали зловили трьох водіїв, які порушували правила паркування.

Про це у Фейсбуці повідомляє прес-служба департаменту муніципальної поліції.

25 березня працівники поїхали за адресами, звідки поступали скарги від місцевих жителів щодо неправильного паркування. На вулиці Кравчука, 19, 31, 33 муніципали знайшли автомобілі, припарковані на прибудинкових територіях та газоних.

Інспектори склали протоколи щодо порушення Правил благоустрою міста Луцька, зокрема здійснення паркування автотранспорту на зелених насадженнях на прибудинкових територіях.

«Шановні мешканці міста, якщо Ви помітили паркування автотранспорту на зелених насадженнях на прибудинкових територіях міста просимо повідомити виявлені адреси у департамент муніципальної поліції Луцької міської ради за тел.722861;722649», - просять муніципали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То муніципали шрафують за неправильну парковку? Чи нормальна поліція?
Відповісти
Та зробіть рейд , шановні, по Стрілецькій біля " Нашого Краю"- паркуються ,що протиснутися не можна пішоходу- поповните бюджет.
Відповісти
Загляньте на Чехова біля магазину Знання тут при наявності двох парковок інколи просто аншлаг.
Відповісти
При наявності місць на стоянці , деякі мешканці будинку - власники авто та працівники пенсійного фонду , швартуються на зеленому газоні - міні - футбольне поле для дітей або на дитячому майданчику між кущами , за 1. 5 метра від гойдалки для діток. Чекаємо вас , муніципали
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні