--> У Львові демонтують усі вивіски зі словом «алкоголь» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Львові демонтують усі вивіски зі словом «алкоголь»

0
9
У Львові демонтують усі вивіски зі словом «алкоголь»
Міський голова Львова Андрій Садовий наказав демонтувати вивіски, на яких згадується алкоголь.

"Вживати слово "алкоголь" у рекламі магазинів заборонено. Але у нас по Львову є дуже багато вивісок і сітілайтів зі словами "Гуртовий продаж алкоголю". Ця реклама шкідлива для громадян. Якщо якась фірма це порушує, на це треба реагувати", – передає Захід.НЕТ слова Садового.

За словами директора КП "Адміністративно-технічне управління" Тараса Вітика, у Львові нарахували 113 вивісок, на яких присутнє слово "алкоголь", а їхні власники відмовляються змінювати текст вивісок. Відтак, вивіски демонтовуватимуть примусово.

"З цього тижня почнемо", – сказав Вітик.

Варто зауважити, що офіційному сайті львівської мережі алкогольних крамниць "Гуртові ціни. Алкоголь" вказано, що лише у Львові працюють 153 магазини цієї мережі. Ще 14 крамниць працюють у різних містах Львівської області, а також в Івано-Франківську.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні