--> Показали «секретний лімузин» Путіна | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Показали «секретний лімузин» Путіна

0
-3
Показали «секретний лімузин» Путіна
Опубліковані фотографії зимових випробувань у Швеції нового секретного лімузина, який, з великою ймовірностю, є передсерійним примірником однією з топових моделей в лінійці проекту для чиновників Путіна «Кортеж».

Про це пише "Газета.Ru" з посиланням на Motor1.

Імовірно, знятий фотошпигунами примірник оснащений турбомотором V12.

Раніше повідомлялося, що в лінійці «Кортежу» буде лімузин з потужністю двигуна близько 860 л. с. Самі мотори розробляються за допомогою фахівців Porsche.

Дизайн знятого седана класу люкс, якого західні ЗМІ встигли охрестити «лімузином Володимира Путіна», за стилістикою нагадує продукцію марки Rolls-Royce і Bentley і збігається з розсекреченими нещодавно ескізами моделей «Кортежу».

Тим не менш, автомобіль, в силу своїх габаритів, очевидно, не тягне на звання президентського лімузина. В рамках «Кортежу» уряд РФ хоче створити президентський лімузин, преміальний седан для вищих чиновників, кросовер і мінівен.

В кінці 2017 року в гараж особливого призначення керуючого справами президента РФ повинна надійти перша партія автомобілів. Їх масове виробництво повинно початися в другій половині 2018-го. Бюджет проекту складає кілька десятків мільярдів рублів.

Теги: авто, путін
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні