--> На Волині судили поліцейського, який побив інваліда-атовця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині судили поліцейського, який побив інваліда-атовця

1
6
На Волині судили поліцейського, який побив інваліда-атовця
На Волині прокуратура вимагатиме покарання для виправданого судом правоохоронця, який побив учасника АТО.

Прокуратура Волинської області оскаржить в апеляційному порядку вирок Володимир-Волинського міського суду, яким виправдано правоохоронця, котрий побив відвідувачів Молодіжного культурного центру "Метелик" у Володимирі-Волинському, - прес-служба прокуратури Волинської області.

Уночі 8 серпня 2015 року 22-річний інспектор патрульної служби групи патрульної служби Володимир-Волинського відділу УМВС у Волинській області прибув на виклик до МКЦ у зв’язку з повідомленням про розбиття дзеркала в приміщенні закладу.

Прибувши на місце та не встановивши належним чином обставин події, правоохоронець із напарником почали вимагати від одного з відвідувачів центру (інваліда І групи, учасника АТО) відшкодувати завдані збитки, а коли той відмовився – інспектор патрульної служби безпідставно та без попередження застосував до нього прийоми рукопашного бою.

У подальшому побиття чоловіка продовжувалося перед входом у МКЦ. Дісталося від правоохоронця також товаришу потерпілого, який кинувся захищати друга. Усі ці події записали камери відео-нагляду.

Як встановили експерти, діями патрульного обом потерпілим було завдано тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості.

За результатами розслідування прокуратура Волині скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про перевищення інспектором патрульної служби влади та службових повноважень, яке супроводжувалось насильством, болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями.

Суд, визнавши правоохоронця невинуватим у вчиненні інкримінованого злочину, виправдав його.

Прокурори не погоджуються із таким рішенням суду та домагатимуться справедливого покарання для екс-інспектора.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Насправді усе з точністю навпаки. Доказів у нас немає, на відео чітко нічого не видно, а побої скоріш за все наніс умисно собі сам або хтось з його оточення. Крім того у нас лежить справа про обвинувачення даного потерпілого атошника та його друзів у нанесенні тілесних ушкоджень працівникам поліції, але дана справа досі рослідується і хтось її явно гальмує.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні