--> «Мене звільнили заднім числом», - Вусенко | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Мене звільнили заднім числом», - Вусенко

5
-3
«Мене звільнили заднім числом», - Вусенко
Юлію Вусенко відрядили у службове відрядження в якості секретаря ради вже після звільнення з посади.

Про це вона розповіла під час прес-конференції 27 березня.

Екс-секретар Луцької міської ради зазначила, що бачила запис в своїй трудовій книжці про звільнення, датований 15 березня і підписаний заступником міського голови Юрієм Вербичем.

При цьому розпорядження про звільнення підписано 20 березня, а 16 березня Юлія Вусенко була у відрядженні за розпорядженням того ж Юрія Вербича.

«Я запитаю в законний спосіб у Юрія Григоровича, що з його календарем і чому записи зроблені заднім числом», - заявила депутат.

Нагадаємо, справу про звільнення Вусенко розглядають у Луцькому міськрайонному суді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"запис в трудовій книжці про звільнення зробив Юрій Вербич, датований 15 березня. Потім, 20 березня Вусенко відрядив у службове відрядження в якості секретаря ... підписав заступник міського голови Юрій Вербич". Цього хероя з с.Мишів, треба ПОКАРАТИ. Як думаєте ЯКИМ ЧИНОМ, МОЖЕ ВІДПРАВИТИ в с.Мишів назад, за такий "ДІЛОРАЗВОД"?
Відповісти
Відповідно до Кодексу Законів про Працю України звільнити Вербича за невідповідність займаній посаді та стягнути на користь міської ради кошти які цілком законно відсудить за незаклнне звільнення Вусенко, якби так робили постійно , то чиновники добре б думали що та як підписують.
Відповісти
Оце почали купу судових справ і ще купу почнуть. Так переживають за життя міста!
Так не блокуйте його роботу!!!
Відповісти
отже , є підстави затягати по судах прислужника укропу Вербича !
Відповісти
Це все її видумки,щоб ще за щось чи за когось зачепитись. Щось я не вірю в таку помилку з записами і відрядженням, не зовсімьтупі там сидять,і запис в трудовій робить кадровик а не заступник. Але я Не вірю всім їм.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні