--> На Волині знайшли автівку, яку шукав Інтерпол | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині знайшли автівку, яку шукав Інтерпол

1
-6
На Волині знайшли автівку, яку шукав Інтерпол
Волинські прикордонники спіймали білоруса, який хотів перетнути кордон на краденому в Німеччині автомобілі.

У неділю, 26 березня, на пункті пропуску Доманове, прикордонники знайшли крадену автівку, - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Під час прикордонного контролю відбулося спрацювання бази даних Інтерполу відносно автомобілів Ауді білоруської реєстрації. Прикордонники Луцького загону з’ясували, що автівка знаходиться в розшуку як викрадена на території Німеччини. Транспортним засобом в Україну намагався в’їхати громадянин Білорусії.

Державна прикордонна служба України проводить комплексні заходи щодо недопущення незаконного переміщення транспортних засобів через пункти пропуску на державному кордоні.

Зокрема, для запобігання переміщення автомобілів, які знаходяться у розшуку на території іноземних держав, а також і в нашій країні, прикордонники активно використовують базу даних Інтерполу.

По даному факту поінформовано Укрбюро Інтерполу в місті Київ. Транспортний засіб передано представникам Національної поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ракета))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні