--> Біля луцького садочка просять поставити «лежачого поліцейського» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Біля луцького садочка просять поставити «лежачого поліцейського»

0
1
Біля луцького садочка просять поставити «лежачого поліцейського»
Через велику кількість аварій за участю дітей на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів у Луцьку просять поставити обмежувач руху.

Відповідну пропозицію зареєструвала Наталія Шух у Єдиній системі місцевих петицій.

"5 Листопада 2013 р сталася ДТП по вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів навпроти ДНЗ № 19 м. Луцька, внаслідок якої померла дитина. Мною, Шух Наталією Іванівною, була подана в Луцьку міську раду та інші органи колективна заява, підписана батьками дітей, які відвідують садочок, про встановлення на даній ділянці дороги гасі́я шви́дкості (лежачого поліцейського)", - йдеться у дописі авторки петиції.

У відповідь на дану заяву жінці повідомили, що "лежачого поліцейського" на цій ділянці перед діючим переходом розмістити не можуть, але облаштують ще один пішохідний перехід.

"22.03.2017 знову на тій самій дорозі навпроти ДНЗ № 19 на пішохідному переході була травмована автомобілем дитина. Прошу повторно розглянути питання про встановлення гасія швидкості (лежачого поліцейського), адже там постійно небезпечно переходити дорогу, швидко рухається транспорт, водії не зупиняються перед пішохідним переходом", - пропонує жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні