На Рівненський АЕС ремонтують енергоблок

0
-12
На Рівненський АЕС ремонтують енергоблок
Ремонт енергоблоку №3 Рівненської атомної електростанції буде продовжений до 1 квітня. Про це повідомляє Кореспондент.НЕТ із посиланням на прес-служба Енергоатому.

"У зв'язку зі збільшенням обсягу робіт тривалість поточного ремонту енергоблоку №3 Рівненської АЕС (ВВЕР-1000) продовжена до 1 квітня відповідно до оперативної заявки", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що 25 березня енергоблок №1 РАЕС був відключений від енергомережі дією автоматичного газового захисту блочного трансформатора Т-1, при цьому загорянь та інших порушень протипожежного режиму не було.

Після перевірки енергоблок №1 був включений і зараз працює на 55% своєї потужності.

Станом на ранок 26 березня в роботі перебувають три енергоблоки Рівненської АЕС із сумарним навантаженням 1655 МВт. При цьому зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає.

Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався та знаходиться у межах чинних норм.

Як відомо Кореспондент.net, у лютому нинішнього року на блоці №3 Рівненської АЕС стався збій, у результаті чого він зупинився.

Відзначимо, що блок №3 РАЕС проходив плановий капітальний ремонт влітку 2016 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні