--> «Куди я то все багатство заникав?» - Яковлев відповів на звинувачення Поліщука | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Куди я то все багатство заникав?» - Яковлев відповів на звинувачення Поліщука

12
3
«Куди я то все багатство заникав?» - Яковлев відповів на звинувачення Поліщука
Фейсбук-дискусія з приводу наклейки «украл» у центрі Луцька продовжується.

На закиди секретаря Луцькради Ігоря Поліщука у Фейсбуці відповів віце-мер Тарас Яковлев.

Нагадаємо, Поліщук після суботніх подій заявив, що це наклеїли люди з оточення першого заступника Луцького міського голови.

«Чи причетний я до суботніх нічних подій на театральній площі ? Ні, і гадаю, що хулігани, які це зробили неправі», - написав Яковлев.

І продовжив:

«Чи є підстави для звинувачень в мій бік, які озвучив Ігор Поліщук? Думаю люди, які мене хоч трішки знають, знайомі з тим як і де я живу задаються питанням: куди я то все багатство заникав??? Живу в батьківській старій квартирі, їздив на старенькому Daewoo Lanos», - зазначив він.

Прокоментував він і гостре висловлювання у свій бік «поки що заступник мера»:

«Чотири роки тому, коли Микола Романюк мене завів в цей кабінет я прекрасно розумів і усвідомлював, що рано чи пізно з нього доведеться виселятися, тому головне для мене завжди було те - щоб люди після цього зі мною віталися».

І резюмував:

«І на кінець хочу продовжити традицію Миколи Яручика і процитувати Ліну Костенко:

І все на світі треба пережити,
І кожен фініш – це, по суті, старт,
І наперед не треба ворожити,
І за минулим плакати не варт»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...Живу в старій батьківській квартирі,ЇЗДИВ!,на старенькому Дево Ланос. А в якій квартирі живуть батьки і на якій машині їздиш зараз? Тарасику,прийде час (і дуже скоро) і тоді "органи" знайдуть куди заникав. Переживаєш!
Відповісти
Якщо йти то йти і не обертатися. А люди розберуться хто кращий нові чи старі))
Ці достойно мають піти а наступники красиво зайти.
Відповісти
Ресторатор, укроп зелені на карман трохи сипонув? Перевзуваєшся на ходу
Відповісти
горить шапка.
Відповісти
Тарас! Пошли на ... цих шавок-гавкалок. Огризаючись, ти опускаєшся до їх рівня. Фігура твого масштабу мусить бути спокійна, як удав і через суд домагатись підтвердження звинувачень, або спростування + компенсація морального приниження. Тільки таким чином можна вивести державу з нехлюйства та популізму. Правда на твоїй стороні. Не відступай. УРКОПських звіздунів мусово поставити на місце. Гроші за моральний збиток направ на благодійність. Ти гравець сильний, Луцьк за тебе
Відповісти
А мені імпонує поведінка Тараса. Молодець !
Відповісти
Молодці ті що наклеїли і наклеять в майбутньому!!!!
Відповісти
Тарасику.., а за що ти будинок добудовуєш..., за який ху..... ? В кабінет заступника тебе Соколовська завела, подруга твоєї мамулі.., а Романюк тебе на початках взагалі хотів гнати з відділу майна..., а поставив заступником в подяку, за успішно продані в потрібні руки, комунальні заклади..., так що не розказуй тут казок..... Ти дружок з кабінета просто не вийдеш...., по тобі буде ще кримінал...., і ти добре знаєш за що....
Відповісти
За що ? Список в студію!
Відповісти
Тарасику..., тобі краще підійшов би нік три шістки, а не сімки., шісткою і сраколизом ти завжди був..Поліщук правий коли каже що це твої люди клеїли наклейку "украл", але в одному помиляється...., клеїв ти її сам особисто..., бо в тебе друзів не має.... А за що порушать кримінал...., спитай у Грабко....
Відповісти
А от і не вгадав - я не Тарас і не маю жодного відношення до луцькради. Мені остогидла гризня на Б.Хмельницького. Нема там ЖОДНОГО представника лучан. Просто такий собі клюб за інтересами. УРКоп рветься до влади, як бандюки 90-х. І задача діючих очільників Луцька - перевести конфлікт в правову площину, а не в базар на рівні "САМ ДУРАК". Тим більше Гриша Пустовіт має більший досвід управлінської роботи, ніж молодий та ранній Поліщук, але Гриць спасував перед нахабним тиском. Тобто нема сильних політиків в луцькраді.
Відповісти
Це той Тарасик що ратував за Толіка Тимощука??? То передайте йому -що зраду українці не прощають і до одного місця хай притулить ті кубки і славу Луцька. Навпаки він нам всю Україну прославився як зрадник. І ще- якраз "пересічні українці" з клепками не їздять в Росію під час війни.(цитати з інтрв'ю "Волинь-Нова "
за 6 квітня
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні