--> У поляка на волинському кордоні забрали авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У поляка на волинському кордоні забрали авто

0
1
У поляка на волинському кордоні забрали авто
Прикордонники на «Ягодині» затримали поляка з контрабандними цигарками.

Уранці 26 березня прикордонники знайшли в пункті пропуску «Ягодин» понад 700 пачок сигарет, які були приховані в запасному колесі та в газовому балоні, - повідомляє прес-служба ДПСУ.

Під час перевірки автомобіля «Сітроен» оглядова група знайшла схованки в яких знаходились тютюнові вироби марки «LD» та «Monte Carlo».

Власником сигарет виявився громадянин Польщі. Транспортний засіб та виявлені тютюнові вироби загальною вартістю понад 120 тисяч гривень вилучили.

Ще майже 1700 пачок сигарет, які були заховані під капотом, в переобладнаному паливному баці та салоні транспортних засобів виявили 25 березня в пунктах пропуску «Шегині», «Доманово» та «Ягодин» прикордонники Мостиського та Луцького загонів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні