--> Розкритикували новий сквер у центрі Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розкритикували новий сквер у центрі Луцька

12
5
Розкритикували новий сквер у центрі Луцька
Новий сквер на території Свято-Троїцького собору облаштували недалекоглядно: не врахували, що дерева виростуть і між ними не лишиться місця.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці лучанин Роман Павлюк.

"Якщо вам набридло критикувати і хочеться все навколо розхвалити і впасти в естетичну екзальтацію, то ці люди вам все-рівно не дадуть розслабитися", - розпочав емоційну розповідь чоловік.

"Сьогодні облаштували чудо-скверик перед альтанкою на території соборного цвинтаря. Чим думали і чим керувалися - як завжди, лишається загадкою. Невже треба дійсно бути Міклером чи мати вищу освіту з садово-паркового дизайну, щоб уявити, що буде з цим сквериком через років 10-15, коли дерева виростуть (вони ж ростуть?)" - поцікавився лучанин.

У коментарях до його допису інші мешканці міста припустили, що в задумці було "повторити композицію з ботанічного саду Асканія-Нова, але там тійсно більша територія", а також - що дерева "будуть кронувати по луцькому".



У новому скверику посадили дев'ять молодих яблунь, відстань між якими - не більше двох метрів.

Як пояснив речник Волинської єпархії УПЦ КП протоїєрей Костянтин Марченко, попри критику владика Михаїл має намір збудувати в центрі Луцька гарне, європейське місце для відпочинку.

"Поруч буде також альтанка, і коли туди прийде молодь і буде спілкуватися про свої справи, хтось - зізнаватися в коханні, а поруч - буде храм як нагадування, що за почуттями має багато стояти: віра, відповідальність, обов'язок", - розповів отець Костянтин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Владика давно вже в бізнес подався
Відповісти
Давайте скинемося йому на білет з Волині
Відповісти
А в нас тільки критикувати й вміють. Критикують ті, хто сміття до смітника не доносить. Добре, що й так робляться якісь сквери, парки. А критики , то критики в фейсбуці, а не ті , хто щось справді робить
Відповісти
В даному випадку критикує людина, яка вболіває за історико-культурну спадщину Волині і немало написала про чудову Волинь,щоб про неї чули і знали не лише в Україні. І зауваження слушні : ніліпили 9 дерев на клаптику землі ,а за років 7 будуть викорчовувати,бо коріння підриватиме бруківку...і чи не на похованнях вю цю "красу" саджають?
Відповісти
"Кронування по-луцькому"...))) То ось як називається, коли з дерев залишається тільки стовбур, порослий гілочками... Більше схоже на кактус у пустелі. "Застав дурня крону почистити..."
Відповісти
"У новому скверику посадили дев'ять молодих яблунь"
А які ще 4 молоді дерева посадили? Чи то лише мені здається, що на тому п'ятачку аж 9 посаджених дерев, які ще й так нестримано демонструють лучанам свою поштучну вартість.
Відповісти
Язиками усі гаразд робити гарно й професійно, а руками - зась.
Відповісти
Троїцький бізнес центр чекає вас
Відповісти
То владиченька вже визначився що будує? То альтанка для фото молодожонів, то Меморіал Небесної сотні, то сквер для відпочинку... "Шонібудь"!!! Тобто починаю будувати - щось та вийде! Зайві гроші муляють? То дай вдові, сироті, матері загиблого героя АТО, біля труни якого вимовляються полум'яні проповіді!
Відповісти
щоб ви там поздихали в тій альтанці, срані бізнесмени
Відповісти
тут на могилах під альтанкою будуть покійників фотографувати на віньєтки
Відповісти
у цьому стойлі на могилах будуть робити фото ідіоти а салон буде платити мзду владиці . Як на могилах заробити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні