--> Дві юні житомирянки затримали грабіжника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дві юні житомирянки затримали грабіжника

1
6
Дві юні житомирянки затримали грабіжника
В Житомирі дві дівчини затримали грабіжника, який вирвав із рук пенсіонерки сумочку і втікав.

У сумці літня жінка несла всю свою пенсію, яку щойно зняла з банкомата. Пенсіонерка могла зостатися без копійки, передає ТСН.

Вихопивши в пенсіонерки сумку грабіжник кинувся тікати. Свідками злочину стали дві дівчини, 17-ти і 18 років, які не розгубилися і побігли наздоганяти кривдника. Студентки повалили парубка на землю та викликали патрульну поліцію. Ілона і Карина тримали хлопця поки не приїхали правоохоронці, тож останнім залишилося тільки забрати підозрюваного у відділок.

"Бабуся стала кричати - "Сумка, сумка!". Він біжить в нашу сторону. Ми почали його наздоганяти і схопили. Він вже майже не пручався. Просто зразу кинулись, не думали. Потім вже почали думати, що це могло бути небезпечно. У нього могли бути якісь предмети, ніж абощо", - кажуть дівчата.

Затриманому юнаку 18-років. Неподалік місця злочину перебували ще двоє його спільників, один з яких, як було встановлено, знаходився у розшуку за крадіжку.

Поліція нагородила відчайдушних житомирянок подяками. Також в поліції кажуть, що чекають дівчат у своїх лавах після закінчення вишів, аже такі кадри їм потрібні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ілонка і Карінка "гламурные девченки")))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні