--> «Що хотіли, те маєте» - лучанин про маршрутки за 4 гривні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Що хотіли, те маєте» - лучанин про маршрутки за 4 гривні

11
-8
«Що хотіли, те маєте» - лучанин про маршрутки за 4 гривні
Ймовірне підняття ціни проїзду у луцьких маршрутках – це наслідок, зокрема, підняття мінімальної зарплати і росту курсу долара, - вважає луцький блогер і активіст Павло Заєць.

Про це Заєць написав у Фейсбуці.

«Народ, а чого обурюватись? Ви ж хотіли підняття мінімалки до 3200 ось і маєте наслідок», - написав він.

«Маршрутки по 4 гривні, прибиральниця і дипломований спеціаліст отримують однаково а долар по 27», - додав активіст.

«Нікого ж не дивує підвищення ціни на комуналку чи продуктів в магазинах, то чого має дивувати підвищення ціни на проїзд. В багатьох інших містах вже давно по 5 грн.» - повідомив Павло Заєць.

Нагадаємо, з 14 до 16-ї години містом не їздили маршрутки: перевізники намагалися продемонструвати владі, що без порозуміння з ними колапс на дорогах - абсолютно реальне явище. Перевізники тривалий час уже домагаються підвищення тарифу на перевезення громадян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно сказано, ціни і зп піднялися і цілком логічно, що і проїзд теж.
Відповісти
Далеко водії маршруток не получали мінімальну зарплатню по факту що би до неї прив'язуватись.
Відповісти
дуже логічно! ціни ж на бензин страшенно піднялися. Ви як наші депутати,тому й живемо так
Відповісти
А нащо змушувати маршрутчиків ? В депо цілий автопарк стоїть, будь ласка хай виїжджають і возять людей за 2 гривні. так і місто заробить і лучани довольні будуть
Відповісти
У Львові ціни на маршутки не змінились, як було 4 грн так і залишились, а Луцьк набагато менший ніж Львів, ще й + там маршутки набагато кращі ніж у Луцьку, так про які підвищення цін ви мовите???
Відповісти
Заяць - а вовка не лякаєшся? :)
Відповісти
Так то воно так але є одне НО: якби люди не знали як водії крадуть гроші і не віддають власникам виручку, а ті вимушені піднімати ціни! Якби люди не бачили і не чули тої грязюки у маршрутках і того звуку тормозів, тої нахабності і хамовитості водіїв... То за що підвищувати, до чого ті 3200? Їх заробити треба!!!
Відповісти
ЗАЄЦЬ ЗВАЛИВСЯ З ІНШОЇ ПЛАНЕТИ БО В МАРШРУТКАХ ЇЗДЯТЬ І ПЕНСІОНЕРИ А ЇМ ПІДМІМАТИ НІХТО НІЧОГО НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ СКОРО ТІ ЩО НЕ ПРАЦЮВАЛИ ЖОДНОГО ДНЯ БУДУТЬ МАТИ ТАКУ Ж ПЕНСІЮ ЯК ТІ ЩО ПІШЛИ ПО ШКІДЛИВІЙ СІТЦІ. В МІСТІ ПОВИНЕН ДАВНО БУТИ КОМУНАЛЬНИЙ ТРАНСПОРТ, АЛЕ ВЛАДІ ЦЕ НЕ ВИГІДНО ТОМУ ЩО БІЛЬША ЧАСТИНА АВТОБУСІВ ЦЕ ЇХНЯ А ОФОРМЛЕНІ НА ПІДСТАВНИХ ОСІБ
Відповісти
а що ціни на бензин виросли, що знову піднімають оплату за проїзд?з такими цінами на комунальну і на проїзд пішки будемо ходити. літо скоро ,погода хороша.
Відповісти
Теж мені знайшли авторитетного лучанина. Зайця з села можна вивести, але село із зайця ніколи!!!
Відповісти
Скільки модна цитувати цього клоуна, якесь вибачте г.вно назвало себе блогером і що,це повід кругом його тикати, це пуп землі, спеціаліс з міського транспорту, економіст, авторитетна людина, можливо там гори досвіду, і виконаної роботи. Вибачте але підітрітся такими авторитетами і його думками. Опустилися до третьосортних видань
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні